Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potrebujem nasvete - voziček 19.1.2006 16:00:07
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Pri tej temi pa res vsi potrebujemo nasvete... dobrodošla v iskanju nemogočega... ker noben voziček nima vsega, kar bi moral imet To, da imate karavana je zelo dobra olajševalna okoliščina . Speedija z 4 kolesi še nisem zasledila, če nisi našla česa takega na uradni strani, potem ne obstaja. Spidi nima zaščitnega loka, ne gre v čisto vodoraven položaj, če imaš samo športni del, ne da se obrnit v obe smeri, je pa precej bolj komforten od comforta, ker je širši. Comfort pa je super, ker se da športni del tudi tako poležati, da ne rabiš košare za prve tri mesece, , da se obračat v obe smeri, je pa problem, ker ima športni sedež precej ozek in se marsikatera pritožuje na ta račun. Ne vem pa, če ima štirikolesna varianta kaj več prostora. Načeloma na vse Quinnije pašejo iste košare in lupinice. Košaro bi se naj potrebovalo do tretjega meseca starosti, ko mora otrok ležati na čisto ravnem. Lupinico pa itak rabiš za v avto kot avtosedež in je praktično, če jo lahko kdaj pa kdaj natakneš na ogrodje vozička. Večina tistih, ki nimajo zimskih otrok, poskuša najti kombinacijo, kjer ni potrebno dokupit košare, ker je kar velik strošek za samo 3 mesece. Zato se išče varianta, da se ali športni del da poležati, ali pa lupinica (tako varinato ima Jane slalom matrix) nastavit v vodoravni položaj. Si zdaj še malo bolj zmedena?
|
|
RE: Potrebujem nasvete - voziček 19.1.2006 16:56:21
|
|
|
|
Grascakinja
|
Sicer nimam Quinnya, imam pa nekaj izkušenj... Košara ni obvezna, če se voziček poleže tako, da je hrbtišče in sedišče v vodoravnem položaju. Košara je priporočljiva jeseni in pozimi in se jo lahko uporablja do nekje 7 meseca. Jaz ti jo priporočam. Lupinico=avtosedež moraš imeti za prevoz otroka v avtomobilu, priporočam tako, ki se namesti na voziček (Maxi cosi v tvojem primeru). Lahko v njej tudi nakratko otroka pelješ na sprehod, ni pa priporočljivo zaradi hrbtenice. Zimsko vrečo si kar kupi, ker jo boš potrebovala, ko pridejo hladnejši dnevi. Jaz imam tudi julijskega otroka, pa sem jo septembra naročila in jo s pridom uporabljam. Enako tudi pelerino za dež, ki se da čez voziček, saj gremo ven v vsakem vremenu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?