|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napihnjen trebuh
19.1.2006 11:20:42   
Lili2
Pozdravljene vse nosečkice!!!
Nekaj bi vas vprašala, tiste s takimi izkušnjami. Sem v 16-em tednu in zadnje par dni mam za kako uro, dve ful napihnjen trebuh, buši se mi že lepo pozna sam ko sem tako napihnjena mam filing kot da me bo razneslo, tudi pri dihanju me kr malo boli, tak čudn filing. A ima še kaka izkušnje s tem, sej najbrž gre za to, da se tudi želodec že pomika, no se mi zdi še malo zgodaj, kaj mislite ve?? Je pa kr neznosno in se moram uležat, potem je takoj bolje. Samo v službi to ravno ne gre...
LPuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napihnjen trebuh
19.1.2006 11:28:53   
beti 1
Meni se je to pri obeh nosečnostih dogajalo nekako od 12 tedna dalje, predvsem če je bilo preveč časa med obroki, oziroma če sem bila lačna. Prvič sem se v tem času pripravljala na poroko in zato večkrat pozabila, da je treba kaj pojesti, pa me je večkrat bremenilo. Pomagala mi je že frutabela, banana, kozarec gostega soka,...
Upam, da bo tebi tudi

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 7:25:54   
TiaSara
Meni se je to dogajalo nekako do 20 t, pa tudi še sedaj če kaj takega pojem. Sem se pa ponavadi najbolj napihnila kakšno uro ali dve po kosilu in samo če sem bila v službi. Mislim, da je sedenje veliko prispevalo, zato sem se začela v službi redno sprehajati - grem po malo daljši poti do WC-ja in podobno. To mi je pomagalo, da nisem več imela tistega zoprnega občutka, da me bo kar razpočilo.
Ob vikendih, ko sem se več gibala in dosti manj sedela tako izrazite napetosti nikoli ni bilo.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 15:07:28   
mojsoncek
pri meni je bila napihnjenost povezana tudi s slabo prebavo, tako da sem malo bolj pazila na prehrano (sadje, zelenjava, vlaknine tako in drugace). poleg tega pa sem sla kupit tudi eno mesanico, ki se imenuje BIOKOR (otrobi, janez, lanena semena, med) in moram povedati, da se je napihnjenost umirila, prebava pa uredila.  

Probaj tudi ugotoviti, ce te kaksna vrsta hrane napihne. Definitivno pa pomaga tudi gibanje!!!

lp

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 15:45:22   
KMALU
To so povsem normlane stvari.user posted image
Mene je napihovalo skoraj od zacetka pa do ene 14 tedna. Tudi z dihanjem sem imela kar veliko problemov, sploh ponoci nisem mogla zaspat, ker se mi je zdelo, da sploh ne morem dihat..
Ampak se je vse uredilo, ko sem prisla v cetrti mesec, tako da mislim, da bi se pocasi moralo tudi pri tebi...
Lahko pa svojega G vpasas. Jaz sem ga pa je rekel, da to ni nic hudega...

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2006 8:11:18   
Lili2
Hvala punce, za odgovore, bom sigurno še G vprašala za mnenje, drugače je pa res najbrž od hrane, ker me ponavadi kar po jedi stisne. LP

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Konfekcijska številka
josephine27

Katero konfekcijsko številko oblačil nosite?

38 ali manj (48%)

40/42 (30%)

44/46 (16%)

48/50 (5%)

52 ali več (1%)

Število vseh glasov: 412

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!