Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
da vas malo nasmejim... 19.1.2006 7:14:52
|
|
|
|
simi73
|
Evo, da ne boste samo na testne rezultate mislile, vam en vic pripopam Ko so bili vsi na tem nasem dragem planetu mrtvi in so čakali za vstop v nebesa, se je pojavil Bog in rekel :" Hočem, da se moski postavite v dve vrsti. Ena vrsta bo za moske, ki so glave druzine, druga vrsta pa za moske, ki so podrejeni zenam." zenske pa naj se vse zglasijo pri sv.Petru. Kmalu zensk ni bilo več in nastali sta dve vrsti. Vrsta podrejenih moskih je bila kilometre dolga, v vrsti glav druzin pa je stal samo eden. Bog je rekel :" Vas, podrejene, bi vas moralo biti sram. Ustvaril sem vas za glave druzine. Razočarali ste me. Od vseh vas, je samo eden izpolnil moja pričakovanja. Učite se od njega. Povej jim, sin moj, kako ti je uspelo, da si edini v tej vrsti?" Moski odgovori :" Ne vem, zena mi je rekla, naj stojim tukaj." lep dan vsem skupaj
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 7:50:30
|
|
|
|
Monika79
|
ta pa je dober
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 8:03:24
|
|
|
|
tascha
|
|
|
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 8:07:27
|
|
|
|
Ocenia
|
Bravo!
|
|
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 8:08:09
|
|
|
|
fipi
|
|
|
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 8:30:11
|
|
|
|
Monika79
|
Še enega od mene, mogoče ni čisto novi, za smejat pa je Pred javno hišo seksata pes in psica. Pri tem sta precej živahna, zato padeta skozi kletno okno v klet. Dogajanje opazuje fantiček. Malo se obotavlja, nato pa pozvoni pri vratih javne hiše. Vrata odpre "pufmutti", mali pa reče: "Teta kurva, vaša reklama je padla v klet." *********************************************************** Kdo mi zna povedati kak primer krivice, otroci? Jaz, tovarišica. Krivica je, če mi oče napiše domačo nalogo, ko dobim zanjo cvek, me pa natepe.
< Sporočilo je popravil Monika79 -- 19.1.2006 8:34:09 >
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 8:40:23
|
|
|
|
Skorpija
|
vsi trije so fajni
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 12:04:54
|
|
|
|
inja2
|
|
|
|
|
RE: da vas malo nasmejim... 19.1.2006 16:49:19
|
|
|
|
Ocenia
|
O shit!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?