|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je sploh možno?
18.1.2006 23:15:56   
nana 27
Pozdravljene! Pri našem fantku, ki bo v soboto star tri mesec, so se pred štirinjastimi dnevi nehali krčki. Mogoče je bilo še kaj napenjanja in joka čez dan, ampak ponoči smo imeli mir in je spal od 21h do petih zjutraj brez prebujanja (tak ritem ima že okrog tri tedne). V zadnjem tednu pa sem dogaja naslednje: zelo se mu je zmanjšal apetit in pušča mleko - ne veliko, a ga vseeno pusti (je po flaški), ponoči joka (se mi zdi, da huje kot pri krčih) in ne pomaga, da ga nosimo (zaspi od joka), ko pije po flaški se zaganja in bi pil, po drugi strani pa se zvija in zraven joka, zelo se slini, ko stoje na moji rami podirava kupčka grizlja oz. seslja moj pulover, začel je smrkati in jamrati v spanju (to poslušamo od druge zjutraj do štirih, ko se zbudi). Vročine nima. Čez dan je pa zelo siten in tudi dudo meče ven, čeprav ga je prej potolažila. Sprašujem vas, ali je sploh možno, da bi se mogoče pri tej starosti lahko pripravljali prvi zobki? Da bi bila kakšna alergija verjetno ni, ker je na teži pridobil več kot dovolj ( s treh kilogramov porodne teže smo že na šestih in pol). Prosim za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je sploh možno?
18.1.2006 23:31:54   
Aleksandrin
Je možno, da je zaprt, da ne more kakati?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali je sploh možno?
18.1.2006 23:41:57   
Šoni
Pri nas je bila podobna slika, in ugotovili smo, da je lačen, da mu je moje mleko premalo, je imel pa že pri treh mesecih 7500g. res pa je da se je to začelo dogajati okrog četrtega meseca. Zelo je bil priden za dojenje, potem je pa začel med dojenjem kar jokati, se zvijati, pa je spet prijel dojko, jo spustil, pa spet jok.. Grizel in v usta je  tlačil karkoli mu je prišlo pod roko. Če sem ga imela na rami me je vanjo grizel, ponoči je jokal, tudi do treh, štirih sva ga z možem nosila, dokler ni utrujen zaspal. Potem smo mu pa pred spanjem ponudili riževo kašico in je zaspal brez joka in stoka. Razlog je bil, da je bil revček samo lačen. Ja zobki bi pa tudi lahko bili, saj pri otrocih izraščajo zelo različno. Znaki pa so pordele, otečene in boleče dlesni. Poskusi za nasvet povprašati vašo patronažno sestro.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali je sploh možno?
19.1.2006 6:01:07   
nana 27
Dobro jutro! Aleksandrin, do sedaj je kakal vsaj 1x do 2x na dan. Bomo videli, kako bo danes.Lahko bi bila tudi hrana, ja. Vseeno se mi zdi malo zgodaj. Se vam ne zdi? Čez dan med obroki spije ogromno čaja. Zaradi teže smo morali uvesti malo reda, tako da se hranimo na večje razmike med obroki, da lažje prebavi in da ne poliva. Lahko, da je povečal potrebe glede hranjenja. Zakaj je čez dan samo siten in ponoči neutolažljivo joka?

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali je sploh možno?
19.1.2006 12:55:58   
blazka
Mogoče pa je začel ponoči sanjati, pa se zato zbuja v joku. Tudi pri nas smo imeli okrog te starosti probleme, ko se je zvečer po eni uri spanja zbudil v glasnem joku. Mu ni pomagalo drugega, kot da smo ga čisto zbudili, pa je nazaj zaspal. Mogoče bolj glasna televizija zvečer, ali pa se jim v glavicah začne več dogajati, ker so že malo večji. Pa morajo to predelati, pa je včasih preveč.
Pri nas je to nekaj časa trajalo, potem pa se je čez noč nehalo.

LP

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)


Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!