|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevoz s kombijem
18.1.2006 18:43:04   
Skabi
v našem vrtcu otroke večkrat s kombijem odpeljejo na predstavo ali v knjižnico v sosednji kraj. Otroke v kombiju menda privežejo z varnostnim pasom, ne uporabljajo pa jahačev, čeprav so otroci stari 3-5 let. Ko sem vzgojiteljici to omenila, me je le začudeno gledala in potem rekla, da če že hočem, lalhko prinesem jahača in ga bodo dali tamalemu pod rit - če bodo znali.
Ta odnos se mi zdi zelo napačen. poleg tega pa je zakonsko določena uporaba avtosedežev oz. jahačev tudi v kombijih (sem se pozanimala na policiji). Mislim, da bi moral vrtec poskrbeti za varnost v kombiju. Ne moti me to, da bi starši morali prinesti svoje jahače, ampak to, da na to sploh niso pomislili.

Kakšne so pa vaše izkušnje s prevozi v kombiju?

Hvala in lep večer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevoz s kombijem
18.1.2006 19:34:58   
kalbo
Definitivno bi morali uporabljati avtosedeže. To je dosti bolj pomembno kot razkuževanje naprimer!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2006 21:35:12   
frutka_
Uuu?! Kaki vrtec pa ste, da jih vozite s kombijem, kaj imajo kakšne posebne potrebe. Jaz bi tudi vztrajala pri sedežih. Kako si sploh upajo peljati otroke brez sedežev, če pa je to STROGO prepovedano???? Hm?! Meni se to zdi sumljivo. Delam v vrtcu in nikomur niti na kraj pameti na pade, da bi stroili kaj podobnega, da bi jih sploh peljali kam brez sedežev z lastnim prevozom...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 21:11:02   
Anonimen
Najprej se pogovori z vzgojiteljico in tega ne dovoli! Če ne bo zaleglo, se obrni na ravnateljico, nato pa pojdi tudi do policije. Najboljše je, če jih "zalotijo" pri delu, bodo tako kazen zakasirali, da ne bodo nikoli več pomislili na kaj takega!!!

Saj, dokler se nikomur nič ne zgodi, ne bo nihče nič kriv. Kaj pa če... boljše, da sploh ne pomislim na to.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?