|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testi in dvomi
18.1.2006 16:41:55   
smejca
hello girls! sem nova in prosim za pomoč. Sem naredila test danes baby check plus in se je pokazala cisto rahla in tanka crtica. Kot bi jo s svincnikom narisal v primerjavi z kontrolno, ki je vidno debelejša. Potem pa sem naredila iz negotovosti se first sign pa je bil negativen. Kaj naj bi to pomenilouser posted image  

p.s. mislim da ste ve in forum super stvaruser posted image  kar tako naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testi in dvomi
18.1.2006 17:15:24   
Anonimen
Pozdravljena na forumu!

Sta dve možnosti:
1. si noseča, vendar je nivo hormonov še nizek.
2. če si delala test pred izostankom, se ti je lahko zgodilo isto kot meni: občasno se lahko zgodi, da se v telesu poleg nosečniškega beta-HCG-ja poveča tudi nivo drugih HCG-jev, kar se lahko zgodi med ovulacijo ali tik pred menstruacijo. Testi poleg nosečniškega HCG-ja zaznavajo tudi druge HCG-je. Meni je BC-mini pokazal med ovulacijo lažno pozitivno, CB negativno, čez dva dni je bil BC mini negativen.

Vendar do slednje situacije pride res izjemoma, bolj verjetna je prva verzija. Na tvojem mestu bi ponovila test čez 3 dni in mislim, da bomo lahko čestitali novi nosečki.

(odgovor članu smejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2006 17:58:16   
ELCA
HALO TUDI JAZ MISLIM TAKO KOT TI JE ŽE NAPISALA ANKICA UPAM DA SI NOSEČA DRŽIM PESTI ZA TEBEuser posted image

(odgovor članu smejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2006 18:13:35   
smejca
Najlepša hvala za vajina odgovora. Sem še sedaj čisto na trnih. Malo me je sicer starh, sem še študentka, fant je sicer zaposlen. Sicer pa vem, da bi bila in upam da tudi bom zelo srečna srečka (upam da ) user posted image . Sporočim kako bo.

(odgovor članu smejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2006 19:48:25   
KODA
Ponovi test čez nekaj dni,ali pa pojdi dat kri za ß-hcg.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu smejca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2006 9:27:14   
Anonimen
Nič skrbet, če si še študentka. Sama sem sicer pred kratkim diplomirala, z možem sva rekla, da kar bo prej otroček ali služba, pa sva bila zelo pridna in takoj naredila otročka, tako da bo moja služba malo počakala. On je redno zaposlen in si ravno tako želi tega user posted image .  Faks bo zagotovo počakal, čas nosčnosti lahko brez problema izkoristiš za izpite. Finančno se že nekako izide, nekaj dobiš od sociale, nekaj otroških dodatkov, pa gre.
Srečno!

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?