Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 18.1.2006 17:29:41
|
|
|
|
lan
|
Ah,nic sekirat.Jaz mislim,da ima se ogromno casa.Nas Lan se vedno veliko razmece po tleh pa je star ze dve leti.
|
|
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 18.1.2006 20:29:01
|
|
|
|
KODA
|
Naš tamlajši je lepo začel jest sam,ko je šel v vrtec(pri 16 mesecih). Videla sem,da je dojel,da mora poskrbeti zase,drugače bo ostal lačen. Saj jim pomagajo,ampak najbolj se zanese sam nase. Nasvinja in nameče hrano okoli pa še danes tako,da je groza.
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 18.1.2006 21:20:44
|
|
|
|
frutka_
|
Uuuu...torej je moj pri hitrih. Pri 12-ih mesecih si je z žličko sam nosil hrano v usta. Naprej gosto hrano, kmalu pa tudi juhice ipd.. Zdaj pri 18-ih mesecih uporablja že tudi vilčko, piči krompirček, testenine, meso,...še kruh bi dal na vilico...hihihi! Moram ga pohvaliti, da okrog tega nismo imeli nikoli problemov, prav tako ne s pitjem, saj pije iz kozarćka tudi že pol leta, s tem da je pred prvim letom pil z mojo pomočjo, od 1.leta pa samostojno! Ampak še zvečer on zjutraj kljub temu uporabljamo stekleničko, za Čokolino. Lan, kaj v Nemčiji imajo Čokolino?! Bravo!!!
|
|
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 18.1.2006 21:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tibor tudi kar precej zgodaj. Pri kakšnem letu in pol, recimo. Zdaj (marca bo star 4) že lepo reže z nožem. Zadnjič si ga je "sposodil" in sem bila prav presenečena, kako lepo mu je uspevalo.
|
|
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 18.1.2006 21:28:36
|
|
|
|
san
|
naš tudi že zelo lepo je in pije tam od enega leta naprej. ampak ima starejšo sestrico katero posnema v vseh stvareh. njegova sestrica pa je bila pri njegovih letih zeloooo neješča. takrat, ko je slučajno kaj blagovolila pojesti, je bilo pa več naokrog kot v njej. se mi zdi, da je od drugega leta naprej nehala hrano po mizi in po tleh razmetavat.
|
|
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 18.1.2006 21:32:04
|
|
|
|
lan
|
Nimajo Cokolina v Nemciji frutka,ampak smo ga "izvozili" iz Slo,brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 18.1.2006 21:51:34
|
|
|
|
frutka_
|
Hehehe...baje je vse v Nemčiji bolj instant. Ena kolegica se je v slabem letu zredila za 10kil, ampak je pa samo pogreji n pojej variante...še riža ne skuha!
|
|
|
|
RE: Kdaj so začeli sami jest? 19.1.2006 17:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas smo zavito žličko z lažje samostojno hranjenje kupili že pred 1 letom. In takrat je tudi začela samostojno jesti. Vendar še danes pri skoraj letu in pol včasih je sama, včasih pa ne. Odvisno od razpoloženja. Če želi lepo je tudi juhico. Vendar raje kot pribor uporablja roko. Ampak se nam nikamor ne mudi, tako da tudi tebi svetujem, da ne siliš. Tako vsaj nekaj poje. Če bi jo pustila samo ne bi pojedla veliko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?