|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hujšanje z luno, org.vadbe...
18.1.2006 10:10:02   
CUKRČEK
Ola,
mene pa zanima, če  je katera kdaj  hujšala z luno.....kot nekakšen vodni dan od ure, ko se lina začne in do ure ko se le-ta konča?? Kako se je obneslo??
In kje bi dobila "razpored" , ob kateri uri točno se luna "začne in konča"??
Ker nimam nobenega takega koledarja, kjer bi tudi to pisalo.

Potem druga stvar: ali katera od vas hodi na aerobiko ali pilates?? Pa me zanima, ali so tam same suhice ali tudi kakšna močnejša predstavnica? Ker jaz bi fuul šla na aerobilo, samo mi je nerodno, ker nisem ravno suhica.

Pa fuuul mi je všeč trebušni ples. In nekje sem zasledila, da obstaja tudi taka skupina, kjer imaš lahko malčke s seboj. Hodi katera'?
Ker to bi bilo fajn zame in za mojo hčer, da bi bila tudi ona več v družbi vrstnikov.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hujšanje z luno, org.vadbe...
18.1.2006 10:13:32   
CUKRČEK
Pa še za jogo me zanima. Katera obiskuje?? Ali se počutje res tako zboljša ob jogi?

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2006 10:17:20   
total
Z luno glih nisem nikoli hujšala,baje pa pomaga,mislim da je v reviji Anja noter vedno kolendar kdaj nastopijo ti dnevi.
Na aerobiko ne hodim,doma telovadim,poleti bicikliram,ampak imaš vse sorte ljudi,tako če imaš priliko le pejt.
Trebušni ples sen pa tudi jaz že razmišlala in se je tudi pri nam začel in je baje super,sam z malčki pri nas ni.
Pa še to,da ti česitam za celih 90 dni,zadnjič nisem uspela ker me ni bilo doma,bravo user posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2006 10:20:47   
taška30
Hoj!
1. Z luno hujšajo moje sodelavke. Baje gresta tudi 2kili dol v enem dnevu. ne vem pa če za stalno.
2. Koledar: ne vem, ponavadi objavljeno v kakšnih cajtengih, oz. malo prebrskaj www.lunin.net - možno, da bi se tam kaj našlo
3. Aerobika - ne ga srat, no, same suhice.user posted image Seveda, da so tam tud bolj konkretne, čisto mešano.
4. Trebušni ples - ne vem
5. Joga - poznam jih par, ki hodijo (tudi moja mami), same pohvale in ja, počutje se izboljša , ne le fizično, predvsem psihično.

Lp, Taška

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2006 10:32:18   
tiktak
Lunine mene so tukaj:
http://www.lunin.net/vplivlune/lunine_mene.php

Cukrček, ti kar pojdi na aerobiko, itak da niso same suhice tam. Najdeš vsesorte.user posted image . Za jogo ti ne vem nič povedat, trebušni ples pa tudi mene mika. Razmišljam, da bi tudi jaz šla v kakšen tečaj.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2006 10:34:51   
tadejaa
-  hujšanje po luni je učinkovito, no tako pravijo. Jaz še
   nisem poskusila. Poglej na lunin.net, tam boš našla točne
   datume in ure.
-   aerobika ni samo za suhice, tudi jaz hodim 1x na teden.
-   joga je pa sploh super, sprostiš se in da ti ful pozitivne energije.

Pozdravček!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2006 10:39:26   
Anonimen
Jaz sem po luni pred zanositvijo, torej štiri leta nazaj. Vsak teden imaš torej en vodni dan, meni je ustrezalo, resda sem bila trdna in takrat res nisem jedla, kile so mi šle lepo dol in tudi držala sem jih brez problema. Vmes pa sem jedla čisto normalno. Meni je luna res delovala.

(odgovor članu tadejaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2006 13:57:44   
lelaval
po luni sem jaz tudi hujšala pred nosečnostjo. Pravzaprav so mi odgovarjali dnevi, ko se nisem "nažirala" in se mi je telo malo prečistilo.  Da pa bi ravno shujšala, ne morem trdit. Sem tisto kilo ali dve, ki se mi je v mesecu nabrala, šla dol.

Cukrček,  a ti zdržiš mesec brez diete? Saj si zdaj super shujšala.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
18.1.2006 14:06:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!