|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Toliko večji trebuh pri drugem
17.1.2006 20:10:48   
Anonimen1
Rastemo proti 3. mesecu nosečnosti, trebuh je pa tak, kot sem ga pri prvem imela v 5. mesecuuser posted image user posted image user posted image
Kako je pri vas s tem?
-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Toliko večji trebuh pri drugem
17.1.2006 20:14:50   
Anonimen
Glede na to da si noseca ze drugic, bi lahko vedela da si pri naslednji nosecnosti trebuh prej pozna..

(odgovor članu Anonimen1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2006 20:16:31   
Anonimen1
Ne bi vedela, ker sem drugič noseča prvič.
Ko sem bila pa prvič, pa nisem izvedela, da bo drugič večji.
Hvala, da si me podučila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2006 20:17:40   
Anonimen
Moj trebuh je bil pri obeh nosečnostih enak,do šestega meseca je rastel potem pa nič več.Razlika je bila po porodu ,prvič je splahnil takoj drugic pa zeloooo pocasi .

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2006 20:22:06   
Anonimen
Jaz sem bila pa samo enkrat noseča, tako da za drugič ne bi vedela. Prvič je pa velik trebuh, ja. Verjetno drugič tudi. Ali pa še večji. Čisto možno. V bistvu logično. Ker so mišice že malo raztegnjene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2006 20:24:08   
KMALU
Od kdaj je tukaj toliko anonimnih?user posted image user posted image user posted image

Glede trebuha..
Moj je v sestem mescu tak kot da sem v osmem.. Me zanima kako bo v drugi nosecnosti- bom ze na zacetku kot balon? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
17.1.2006 20:31:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2006 21:46:05   
wallery
Ja pa še res je da je trebuh v drugo večji,pa tudi prej se pozna

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2006 23:31:29   
Anonimen
Je bilo popolnoma enako, ja...

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2006 23:39:18   
KODA
Obakrat je bil trebuh nekako enako velik.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2006 7:54:02   
bini
potem sem jaz tukaj edina izjema... v prvi nosečnosti sem imela res ogrooomen trebuh že v 3. mesecu, na koncu sem pridelala celih 120 cm obsega user posted image
sedaj pa sem v 7. mesecu in ko sem v plašču, še vedno kdo ne pogrunta da sem noseča user posted image ... so me že strašili da je premajhno detece, pa je uz to mnenje zavrgel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2006 8:10:49   
žmož
Jaz sem drugič nosečka in sicer začetek 6.meseca, trebuh mam pa tak, kot prvič ko sem šla rodit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2006 8:30:36   
lelaval
Da je trebuh v vsaki nasledji nosečnosti večji, je popolnoma normalno, saj so vezi in maternica enkrat že bile raztegnjene, zato gre naslednjič to hitreje. Če pa bi trbuh imela manjši, pa topomeni, da nosiš bolj vzadaj.

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.1.2006 9:22:21   
bskrle
Pri drugem sem imela ogromen trebuh v 7. mesecu, pri tretji nosečnosti imam že od 15. tedna nosečniške hlače, čeprav se nisem zredila še kakšno kilo sem shujšala.

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2006 9:46:21   
flecker1
Pri meni je pa obratno, v prvem sem imela ful ogromen trebuh, zdaj ki pričaujem 2. user posted image in sem v 7. mesecu, pa imam manjšega trebuščka.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2006 10:05:49   
bobek05
Ženske, lepo prosim ne me strašit... user posted image Jaz sem bila že v 1. nosečnosti kot podvodni konj - se ne hecam (rodila sem 17 dni pred PDP pa sem imela obseg trebuha 125cm).. user posted image Ko sem bila noseča ŠELE 4 mesece, so vsi mislili, da grem naslednji mesec rodit user posted image In ko še kar nisem rodila, so me gledali kot da je z mano nekaj narobe in nihče mi ni verjel, da imam še tako daleč user posted image

Zato mi ne tega razlagat, ker me bo kap zadela, če bom v drugi nosečnosti še "obilnejša"...user posted image user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?