Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 9:39:07
|
|
|
|
tasha23
|
Pozdravljene, ponovno sem tu, zadnje čase bolj prebiram, berem in malo manj pišem... Utrujena sem, ker je sedaj že šesti mesec, ki se trudiva a ni še nič. Saj vem, da ni veliko a vseeno sem mislila, da bo prej. Včeraj sem delila lepo novico z vami, prijateljica je namreč rodila. Takoooo sem vesela zanjo in z7a njenega malega junaka . A v meni je vseeno žalost - saj bi tudi jaz bila na njenem mestu... Saj si pravim :'PREJ ALI SLEJ BOM TUDI JAZ', so pa trenutki, ko sem čisto obupana. Danes naj bi prišla . Nimam, še nobenih znakov a niti ne upam. Želja je, a vseeno me je strah, da se samo skriva in čaka, da me udari, ko si najmanj pričakujem - ta hinavka. G. nama je dal čas do marca meseca, da nam uspe po naravni poti, če ne pa bomo šli v nove boje . Da je vsaj ne bi bilo naslčednji 9M...
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 10:03:39
|
|
|
|
emaa
|
kaj novega ti težko rečem, ampak po 6 mesecih pa še ni potrebno obupavat. Saj ne moremo vse zanositi v prvo, ali drugo ali tretje. POmembna stvar je, da verjameš, da bo uspelo, bo pa malo bolj zaželjena, ker si jo malček dalj čakala. Glavo gor, saj ni vse tako slabo
|
|
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 10:50:13
|
|
|
|
tanja matoh
|
Verjemi da ti bo uspelo.Jaz sem danes zvedela da sem noseča.No ja test je tako pokazal.Upam da se ni zmotil.Menstruacijo bi mogla dobiti namreč šele jutri,jaz pa sem bila tako neučakana da sem že danes test naredila.Mož ni navdušen.Pravi da si je premislil,jaz pa vem da bo otrok ostal me prav malo briga kaj si on misli.
|
|
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 11:22:09
|
|
|
|
corfu
|
Nikar ne obupaj že po šestih meseci, tukaj so punce, ki se trudijo že več let pa še niso obupale !!!
|
|
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 11:36:12
|
|
|
|
PIKA
|
Ne jokaj, tudi midva se trudiva šest mesecev, pa še 40 jih bom kmalu imela. Vendar pa sem prav vesela, da ni še nič, sem se vsaj lahko za silvestrovo pošteno napila!
|
|
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 14:09:40
|
|
|
|
lelaval
|
Ne obupajta še, predvsem pa se ne obremenjta - če ni ta, bo pa drug mesec zagtovo. Držim pesti, vidva pa veselo na delo.
|
|
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 14:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Haj! Ne obupaj. Tudi jaz sem se trudila nekaj let pa ni bilo nič. Poiskala sem pomoč v MB. Bila na mnogih preiskavah in pravega vzroka niso našli. Bilo je mnogo terapij najprej tablete, nato insemenacije in na koncu IVF. Nato mi je pa le uspelo. Lahko je bil vzrok prevelika želja do . Vendar jaz osebno mislim in bila mi je tudi v velika tolažba misel, da za vsako stvar je potreben čas in treutek, ko se nam uresniči. Morda pa je pred tem še kakšna pomembna stvar, ki jo moraš najprej narediti (nap. zgraditi domek, urediti stanovanje...) Morda pa ni še nastopil tvoj trenutek in ko bo nastopil bo veselje veliko večje in pričakovanje malega neopisno lepo. NE SE OBREMENJEVAT TUDI ZATE BO PRIŠEL TRENUTEK IN NE POZABI PUSTI ČASU ČAS. VELIKO SREČE IN VESELJA
|
|
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 16:10:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!! Po šestih mesecih pa res ne obupaj in ne vrži puške v koruzo.Poglej si naju prvo sma se matrtala,matrala poiskala pomoč v MB in štiri inesminacije dala skozi pri četrti neuspeli je bilo grozno razočaranje,in ko sma najmanj čakala in čakala na pošto za IVF sem zanosila.Vendar nisem bia dolgo vesela le 8tednov in sem žal splavila.Vnedar sem srečna,ker vsaj vem,da je to za najin postopek lahko tudi veliko dobrega vsaj vem,da sta se moja in moževa celica lepo naravno združili in pa brez pomoči.Z nasvetom pri zdravniku pa sma se vseeno odločila za njihovo pomoč,ki naju čaka meseca marca.Boš videla kako hitro bo čas minil kot bi mignil in že bomo vse skuapj ponosne mamice našim malim . Kar se pa tiče tvoje žalosti pa te čisti razumem kajti podobno sem doživljala tudi jaz same nosečke okrog mene jaz pa,...vendar sedaj imava stanvanje veliko prenovljenega in je le čas,da se najina ljubeze in vse kar imava še okorga z najino .Aprila pa jih bom že pod vsojim srčkom ponovno grela in upam,da se bomo tudi po dobrih devetih mesecih srečali in bomo najsrečnejši vsi skupaj. Veliko sreče,dobre volje in optimizna. LP Mojca
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 18:23:06
|
|
|
|
KODA
|
Za vsakim dežjem posije sonce.
|
|
RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM... 17.1.2006 18:25:15
|
|
|
|
Naja30
|
Tasha23, ne obupat, samo veselo ! Ampak upam, da je tokrat ne boš dobila in boš v naslednjih dneh sporočila veselo novičko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?