|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM...
17.1.2006 9:39:07   
tasha23
Pozdravljene, ponovno sem tu, zadnje čase bolj prebiram, berem in malo manj pišem... Utrujena sem, ker je sedaj že šesti mesec, ki se trudiva a ni še nič. Saj vem, da ni veliko a vseeno sem mislila, da bo prej. user posted image
Včeraj sem delila lepo novico z vami, prijateljica je namreč rodila. Takoooo sem vesela zanjo in z7a njenega malega junaka user posted image .

A v meni je vseeno žalost - saj bi tudi jaz bila na njenem mestu...

Saj si pravim :'PREJ ALI SLEJ BOM TUDI JAZ', so pa trenutki, ko sem čisto obupana. Danes naj bi prišla user posted image . Nimam, še nobenih znakov a niti ne upam. Želja je, a vseeno me je strah, da se samo skriva in čaka, da me udari, ko si najmanj pričakujem - ta hinavka.
G. nama je dal čas do marca meseca, da nam uspe po naravni poti, če ne pa bomo šli v nove bojeuser posted image .

Da je vsaj ne bi bilo naslčednji 9M...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DA SE TUDI JAZ MALO POTOŽIM...
17.1.2006 10:03:39   
emaa
kaj novega ti težko rečem, ampak po 6 mesecih pa še ni potrebno obupavat. Saj ne moremo vse zanositi v prvo, ali drugo ali tretje. POmembna stvar je, da verjameš, da bo uspelo, bo pa user posted image malo bolj zaželjena, ker si jo malček dalj čakala. Glavo gor, saj ni vse tako slabo

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2006 10:50:13   
tanja matoh
Verjemi da ti bo uspelo.Jaz sem danes zvedela da sem noseča.No ja test je tako pokazal.Upam da se ni zmotil.Menstruacijo bi mogla dobiti namreč šele jutri,jaz pa sem bila tako neučakana da sem že danes test naredila.Mož ni navdušen.Pravi da si je premislil,jaz pa vem da bo otrok ostal me prav malo briga kaj si on misli.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2006 11:22:09   
corfu
Nikar ne obupaj že po šestih meseci, tukaj so punce, ki se trudijo že več let pa še niso obupaleuser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu tanja matoh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2006 11:36:12   
PIKA
Ne jokaj, tudi midva se trudiva šest mesecev, pa še 40 jih bom kmalu imela. Vendar pa sem prav vesela, da ni še nič, sem se vsaj lahko za silvestrovo pošteno napila!user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2006 14:09:40   
lelaval
Ne obupajta še, predvsem pa se ne obremenjta - če ni ta, bo pa drug mesec  zagtovo.
Držim pesti, vidva pa veselo na delo.  user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2006 14:13:46   
Anonimen
user posted image Haj!
Ne obupaj. Tudi jaz sem se trudila nekaj let pa ni bilo nič. Poiskala sem pomoč v MB. Bila na mnogih preiskavah in pravega vzroka niso našli. Bilo je mnogo terapij najprej tablete, nato insemenacije in na koncu IVF. Nato mi je pa le uspelo. Lahko  je bil vzrok prevelika želja do user posted image  . Vendar jaz osebno mislim in bila mi je tudi v velika tolažba misel, da za vsako stvar je potreben čas in treutek, ko se nam uresniči. Morda pa je pred tem še kakšna pomembna stvar, ki jo moraš najprej narediti (nap. zgraditi domek, urediti stanovanje...) Morda pa ni še nastopil tvoj trenutek in ko bo nastopil bo veselje veliko večje in pričakovanje malega user posted image  neopisno lepo.
NE SE OBREMENJEVAT TUDI ZATE BO PRIŠEL TRENUTEK IN NE POZABI   PUSTI ČASU ČAS.
VELIKO SREČE IN VESELJA

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2006 16:10:01   
Sulfinija
Ojla!!!

Po šestih mesecih pa res ne obupaj in ne vrži puške v koruzo.Poglej si naju prvo sma se matrtala,matrala poiskala pomoč v MB in štiri inesminacije dala skozi pri četrti neuspeli je bilo grozno razočaranje,in ko sma najmanj čakala in čakala na pošto za IVF sem zanosila.Vendar nisem bia dolgo vesela le 8tednov in sem žal splavila.Vnedar sem srečna,ker vsaj vem,da je to za najin postopek lahko tudi veliko dobrega vsaj vem,da sta se moja in moževa celica lepo naravno združili in pa brez pomoči.Z nasvetom pri zdravniku pa sma se vseeno odločila za njihovo pomoč,ki naju čaka meseca marca.Boš videla kako hitro bo čas minil kot bi mignil in že bomo vse skuapj ponosne mamice našim malim user posted image .
Kar se pa tiče tvoje žalosti pa te čisti razumem kajti podobno sem doživljala tudi jaz same nosečke okrog mene jaz pa,...vendar sedaj imava stanvanje veliko prenovljenega in je le čas,da se najina ljubeze in vse kar imava še okorga z najino user posted image .Aprila pa jih bom že pod vsojim srčkom ponovno grela in upam,da se bomo tudi po dobrih devetih mesecih srečali in bomo najsrečnejši vsi skupaj.
Veliko sreče,dobre volje in optimizna.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2006 18:23:06   
KODA
Za vsakim dežjem posije sonce.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2006 18:25:15   
Naja30
Tasha23, ne obupat, samo veselo user posted image ! Ampak upam, da je tokrat ne boš dobila in boš v naslednjih dneh sporočila veselo novičko.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2006 20:22:13   
Teja K.
Popolnoma te razumem, sva približno na isti poti do user posted image . Vendar ne smeva obupati in morava misliti, da res še ni prišel čas za naju, da bi bili user posted image . Bo pa tudi to kmalu.
Midva sva tudi v šestem mesecu in kar še noče nič bit, imam pa jaz težave s to neredno menstruacijo, ki me dela živčno že par mesecev. Kriva je zaščita-KT, tako da so čisto zmešale sistem.
Kar pogumno, greva skupaj naprej... Sporoči, če bo kakšna novica....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?