Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 16.1.2006 22:29:56
|
|
|
|
soncece24
|
Zakaj pa ne? če se rad s tem igra mu ga kupi, za to po mojem ne bo čisto nič majn fantovski.
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 16.1.2006 22:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Definitivno ja. Prav tako obratno, bi kupila tudi punčki avto. Tako da ti kar veselo v nabavo. Zaradi tega ne bo nič narobe, kvečjemu se bo naučil raznih vlog v življenju.
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 16.1.2006 22:37:18
|
|
|
|
ona
|
Da povem kaj se je meni zgodilo! Zadnjič so prišli na obisk eni prijatelji in so hčerki kupili enega dojenčka,ki ima dudo,ki jo daš v usta in se dojenček oglasi,kot da vleče dudo,ko mu pade ven pa začne jokat.Hčerka ima eno leto!Sinu-7 let so pa kupili en malo večji avto! In naslednji dan zagledam sina kako se igra s tem dojenček,hčerka pa vozi avto oz. ga poriva gor in dol po dnevni sobi! Prizor,da padeš dol!In seveda,kupi sinčku dojenčka,saj se tudi naš 7-letnik igra z njimi!
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 16.1.2006 22:38:45
|
|
|
|
KODA
|
Našega tastarejšega je pri tejstarosti ravno to zanimalo.Ko smo prišli k kolegici,ki je imela punčko,se je ves čas igral z vozički,flaškami,dojenčki.Potem mu je pa miklavž prinesel enega velikega dojenčka.Prenašal ga je po stanovanju in skrbel za njega.Nikoli mu nisem branila tega.
< Sporočilo je popravil KODA -- 16.1.2006 22:41:39 >
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 16.1.2006 23:22:34
|
|
|
|
frutka_
|
Ne najdem niti enega razloga zakaj ne?! Da bi ga igra s pupikami poženščila ali kaj podobnega...?Moj jo ima, ima tudi voziček in kuhinjo, ima pa tudi bager, tovornjak, kolo...Danes so znanja multidisciplinarna...hehehe...vsak mora znati vse! LP
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 0:13:25
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi mu. Moj 7 letni sin se še sedaj včasih igra s sestrinimi z dojenčki. Se dogovorita, kateri bo imel katerega, kdo lupinico, kdo voziček in se lepo igrata. Drugič pa se oba igrata z avki. Jaz nikoli nisem igrač ločevala na fantovske in dekliške.
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 7:52:53
|
|
|
|
bskrle
|
Kupi mu dojenčka, moja prijateljica, ki ima 2 fantka, imata za igračko punčko.
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 8:37:37
|
|
|
|
dory
|
No nas mali, pa, ko sva bla zadnjic na obisku pri njegovi prijateljici, brska med njenimi igracami...hehe puncke so letele na drug konec sobe, zraven pa se je drl...TATOJJJJJJJJJ :)...no pri nas je se vedno "IN" traktor :) Ce pa bi kazal kakrsen koli interes do punc,bi mu jo tud kupla...zakaj pa ne...
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 8:44:12
|
|
|
|
MarijaPo
|
jaz mu je ne bi kupila, ker potem bi gotovo ratal gej (sala)
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 8:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, bi mu, čeprav se po moje potem kaj prida ne bi igral. Bolj je to, da nekje nekaj vidi in mu je zanimivo, ker je pač nekaj novega. Vsaj po mojih izkušnjah je to tako. Sicer je Tibor imel še od nečakov dojenčka, punčko in voziček, nekaj časa je voziček tudi prevažal, ampak v glavnem brez dojenčka, kar tako, ker je bil pač v tistem obdobju, ko radi vozijo vse živo. Tako da, ja, kupi mu ga, samo raje kaj bolj poceni, ker po moje ne bo za dolgo.
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 9:19:49
|
|
|
|
Cikica
|
Seveda da mu lahko kupiš punčko,to ni nič takega,od moje sestre fantek tudi ima punčko in jo redno previjamjo hrani....zelo rad se igra z njo-star bo 2leti.Moj sonček pa noče glih punčke se raje igra z avtomobilčki in podobno. Če jih ima rad pa mu kupi.Pa uživajte. lp,cikica
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 11:20:17
|
|
|
|
76suza
|
Naš dvoletnik ima tudi dojenčka, voziček in stekleničko za dojenčka. So dnevi ko se full z njim igra. Ga hrani, vozi z vozičkom in daje spat. Tisti dan slišiš samo Baby, Baby. Drugi dan pa Baby leži v koti in ga niti ne pogleda. Kupli smo eno izmed bol poceni varjant.
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 17.1.2006 16:33:23
|
|
|
|
valči
|
Moj sinko bo star marca tri leta in sem mu lani za miklavža kupila dojenčka z flaško.Še sedaj mu je med najljubšimi igračkami.Celo v vrtec ga včasih vzame in obvezno spi z njim.Pa če gremo kam hoče met tega dojenčka.Pa ima kupe raznih igrač,a dojenček je zakon Za božič sta dobila od ene tete Miha avto,Lara pa malega dojenčka.In je Miha takoj spremenil darila.Je relel:Miha dojenčka dobo,Lara avto dobla! Tako da kar kupi kako tako pupo,ne boš falila.
|
|
|
|
RE: Kupiti fantku punčko za igro? 18.1.2006 13:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala za mnenja. V bližnji prihodnosti se odpravljam v City park in mu bom v Šparu kupila dojenčka. Sem jih že gledala ...so tam okrog 3.000sit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?