|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darila za rojstni dan
16.1.2006 20:40:22   
ona
Saj ne vem kam naj sploh uvrstim to temo,ki mi je zdaj prišla na misel!
Zanima me,kovaši otroci praznujejo rojstni dan,npr.prvi,drugi in, ko še ne znajo sami odvit oz. pogledat daril,ki so jih dobili ali vi to storite takoj,ko nekdo prinese darilo ali počakate,da ko se konča žurka,da pogledate vsa darila na samem!Se mi je pač enkrat zgodilo,da sem šla na roj.dan k enoletnemu fantku in so moje in druga darila dajali nekam na kup in po mojem so potem pogledali.Samo,če je tega veliko,kaj hitro pozabiš kaj je kdo sploh prinesel!!
Meni se to ni zdelo uredu,saj jaz vedno takoj odprem,kar kdo prinese,ker se tudi ob rojstvu dobi še kar veliko daril.Kakšne so vaše izkušnje s tem?user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darila za rojstni dan
16.1.2006 20:44:36   
Minka Pobalinka

Meni se zdi zlaganje daril na kup, brez da bi si ogledal vsebino skrajno nevljudno, če ne nesramno.
Jaz darilo takoj odprem.. tudi tista, ki sem jih dobivala ob rojstvu.. no tista sploh, ker sem jih bila vseh fullll vesela.. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 20:45:24   
NinaŠ
Vedno takoj odpiramo darila.

LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 20:51:23   
ona
Ja,meni je bilo tudi neprijetno na tem rojstnem dnevu in,ko bo ta otrok imel drugi rojstni dan je vprašanje,če se bom odločila za it na praznovanje,ker to je bilo res nesramno!

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2006 8:21:54   
tascha
Ko bo naš praznoval 1 leto, bomo takoj odprli darila. Je pač že mami tako firbčna, da bo hotla videt in pa bratec.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi meni bi se nos pobesil, če bi nekomu prinesla darilo, pa ga ne bi nihče odprl. S tem se vse pove! user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2006 15:35:35   
KMALU
Mogoce pa je bil user posted image  ze od zabave utrujen in vznemirjen pa raje potem ko so sami skupaj odprejo darila. Da jih sam strga, ali pa poje-haha user posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2006 17:15:25   
tehnofil
Ne pogledati darila lahko pomeni, da so veseli darila ne glede na vsebino. Sprašujem se ali si dala darilo zato, da se izkažeš TO SEM PA JAZ DALA in da bodo vedeli koliko si jim dala? Zato te skrbi, da si ne bodo zapomnili. Seveda naslednje leto ne boš prišla, če letos tvoj namen z darilom ni bil dosežen.

Enoletni otrok ne more dojeti vsega naenkrat. Če želijo, da bo slavljenec imel kar največje veselje nad darili, potem je jasno, da si bodo vzeli čas in bodo v miru odpirali posamezna darila, ter za vsako darilo posebej otroka navduševali nad njim - ne glede na to, kdo je darilo prinesel.
Skrajno nevljudno pa je pogledati darilo, če je darilo kuverta z denarjem (npr. za poroko).

Nekateri ljudje smo tudi nerodni in ni nam potrebno vsega zameriti.
l.p.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 17.1.2006 17:22:52 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?