|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj to pomeni?
16.1.2006 12:23:10   
Anonimen
Pozdravljene.Z mojimuser posted image že 7 mesecev delava nauser posted image .zadnjouser posted image sem imela 28.12 05 tko,da smo vmes že pridnouser posted image .ker že tolikokrat ni ratalo sem sklenila,da se ta mesec ne bom obremenjevala niti s tem kdaj so plodni dnevi.
Včeraj pa ko sem šla na wc zagledam krvavi madež na hlačkah in potem še malo na papirju.Danes je na vložku samo mali flekec toda ne rdeč kot kri temveč bolj svetlo rjavuser posted image .Menstruacijo bi mogla dobit šele tam okoli 26.1..Zdaj pa sem čistuser posted image saj ne vem kaj naj bi to blo?A je imela katera podoben primer?hvala za vaše odgovore in lep danuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj to pomeni?
16.1.2006 12:40:26   
muki1
Zdaj ne vem, če se hecaš ali še nisi na tem forumu zasledila nič o vgnezditveni krvavitvi.
Lahko da ta krvavitev pomeni, da si user posted image . Držim pesti.
Pobrskaj malo na iskalniku pod vgnezditvena krvavitev in ti bo vse ven vrglo. Je pa pri meni tudi bilo tako. Ko sem bila noseča.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 12:42:07   
aja
Lahko je vgenzditvena krvavitev. Zal pa moras pocakati, na izostanek menstruacije, da bos lahko naredila test. Takrat bos pa 100% vedela, ali se je ravno vceraj vgnezdil vajin mladicek.

Drzim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 12:44:04   
aja
Se tole....pri meni je bila vgnezditvena krvavitev precej mocna. Obicajno je samo kaksna kapljica, ampak lahko je pa tudi vec, tako da se ne sekiraj ce bo tudi se jutri kaksna kapljica krvi na hlackah.

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 12:44:47   
naja78
če je prišlo do vg.krvavitve test že lahko pokaže pozitivno.pušenjak piše na med.over net,da do te vg.krvavitve pride že po 3-4 dneh.lahko pa tudi kak dan eč.naj bi test že zaznal.....torej .....

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2006 12:56:51   
Anonimen
Ja sem iskala pod vmesno krvavitev in sem tudi zasledila,da je lahko to vgnezditvena krvavitev ampak mislim,da če bi bilo to bi mogla bit bližje dnevu naslednjeuser posted image in ne na sredi ciklusa.zato sem vas vprašala za mnenje.Si pa kar ne upam preveč misliti,da je ta mesec ratalo,ker je pol še huje,ko prideuser posted image .Se opravičujem,ker sem zaenkrat anonimna,če sem pa slučajnouser posted image boste pa vsekakor zvedleuser posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2006 13:32:46   
Anonimen
Včasih, sicer redko, a vendarle, lahko pride do krvavitve tudi v času ovulacije.
Do vgnezditve pride 6-9 dni (ponavadi 7 dni) po ovulaciji, test pa pokaže pozitivno  3-4 dni po vgnezditvi. Do menstruacije, ki jo v primeru nosečnosti praviloma ni, pride 12-16 dni po ovulaciji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?