Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a vam kdaj vaš malček zaspi sredi igre? 15.1.2006 18:59:54
|
|
|
|
Marogica
|
Ne, to se mi še ni nikoli zgodilo, niti pri enem niti pri drugem. Mislim pa, da zato, ker imata "svoje" ure spanja, katerih se držim in sem na to tudi pozorna.
|
|
RE: a vam kdaj vaš malček zaspi sredi igre? 15.1.2006 21:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Tiborju se tudi še ni. Se je pa nečaku, pa še hujše je bilo kot na kavču. Zaspal je namreč na obisku pri babici, ampak ko je bil zunaj. Kar nekaj časa smo ga pogrešali in ko smo šli ven, na dvorišče pogledat, kaj dela toliko časa, je revež spal na stopnicah. In to pozimi, ko je bil sneg. V kombinezonu.
|
|
|
|
RE: a vam kdaj vaš malček zaspi sredi igre? 15.1.2006 22:48:13
|
|
|
|
KODA
|
Našemu tamalemu se zadnje čase dogaja,da mi zaspi v stolčku za hranjenje. Največkrat takrat,ko poje obrok in začne gledati televizijo.
|
|
RE: a vam kdaj vaš malček zaspi sredi igre? 15.1.2006 23:04:43
|
|
|
|
bamby
|
Pri njemu je zaspal enkrat, ko sta na računalniku igrala igrice in to kar v naročju. Se pa dogaja kdaj tudi to, da zaspi med večerjo na stolu.
|
|
|
|
RE: a vam kdaj vaš malček zaspi sredi igre? 16.1.2006 16:45:01
|
|
|
|
Moyca_
|
mi nimamo take sreče
|
|
RE: a vam kdaj vaš malček zaspi sredi igre? 30.1.2006 22:06:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bi pa poskusila tako, da bi malo manj "visela" na računalniku?
|
|
|
|
RE: a vam kdaj vaš malček zaspi sredi igre? 1.2.2006 19:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem od kje bi me lahko poznala in s kom si me zamenjala, vendar sem se na ta portal prijavila pred dvema dnevoma in do danes žal še nisem imela časa kaj več napisat. Ni bilo namenoma, da sem svoj prvi post napisala tule. Lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?