frutka_
|
Enako kot je napisala Taša, to so stare čenče...kaj vse jaz ne slišim...od tega zračenja, pa do tega, da otroke vozimo ven brez kap (ja, če bi jo imel s seboj bi mu jo nataknila na glavo!), do tega, da ko se otroci držijo za tisto dolgo vrv (biba ji mi rečemo), da jih vozimo kot pse na sprehod...mislim..koliko je lepega v mojem delu je pa toliko nepotrebnih grdih besed in nekega podtikovanja, da mi je kar slabo. Včasih si prav pri sebi mislim zakaj je potrebnega toliko obrekovanja, če pa imaš jezik in če te kaj skrbi okorg vrtca VPRAŠAJ!POVEJ! vzgojiteljici. Ne mislim tebe osebno, oprosti Pikapolonica, ampak na splošno. Kaj res misliš, da kdo to dela?! Ko zračimo pri nas, jih peljem ven v garderobo in se tam igramo z žogami, telovadimo, se igramo kakšno igrico. Pri tamalih jih peljejo na tobogan ,ki ga imajo pred igralnico. Včasih je pa potrebno prezračiti tudi ko so noter, npr. zadnjič nama je en pobruhal tla.Najprej sem odprla vrata in preden sem zbrala vseh 19 otrok, da grejo ven, da lahko počistim se je že seveda malo ohladilo. Mi imamo luštno igralnico, ker imamo zgoraj v igralnici galerijo, kjer otroci počivajo, tako imamo praktično spalni prostor ločen od igralnega. Lepo je! Za take bedarije se ne rabiš sekirat, ker od svežega lufta še nobenemu ni bilo nič. Če pa te extra skrbi pa vprašaj kaj naredijo ko morajo prezračiti. Verjamem, da te marsikaj skrbi okrog vključitve otroka v v jaslice ampak pozanimaj se kam ga vpisuješ, kdo bo čuval tvojo pupiko in predvsem ZAUPAJ!Če ne zaupaš potem je vseeno kje bo v varstvu, ker boš iskala napake v vsaki malenkosti. Malim je pa običajno prehod v jaslice manj naporen kot staršem...boš videla, da bo vse OK, če bodo nastali problemi pa jih zmeraj zaupaj vzgojiteljici nenazadnjae je ona tista oseba, s katero bo tvoja punčka preživela večino dneva! Nič bat in srečno!
|