SNOBRA
|
Kako čas beži ....., naši otroci rastejo mi pa z njimi. Srečno v novem letu! Sem oktoberčica s sedaj že skoraj 3 mesečno punčko Neli... Vse nam gre super, rastemo, jemo in nasploh smo o.k. Zato sva se z očkom odločila, da se malo pockrljamo. Z novo leto smo se odločili, da odpotujemo v tople kraje (Neli stara 2 meseca). Izbrali smo Egipt in pakiranje se je začelo. Spakirali smo vse ) kar dojenček potrebuje, od velike količnine plenic, vse kremce, mila, vatke.... do oblekic z kratkimi in dolgimi rokavi, voziček, spalno košarico.... vse vse vse... in se odpravili. Se samo dojimo, tako da nam hrane ni bilo potrebno jemat seboj, sem jo pridelovala kar sproti... Ker smo se v Egipt odpravili iz Prage (obiskali smo še dedka in babico, ki živita tam) smo imeli pred sabo še dolgo vožnjo ( 10 ur, z postanki za dojenje in previjanje). Na letalu ni bilo problemov, saj je Neli pridno spančkala in se ni dala motiti. Na letalu dobiš tak poseben pas, ki ga navežeš na svojega in si privežeš otroka k sebi. Bili so tudi tako prijazni, da so nam dali en sedež zraven prost, tako, da je Neli lahko na njem spala. Let je trajal kar 4'5 ure, tako, da smo se enkrat vmes podojili in to je bilo to... Ko smo prišli v hotel so nas zelo hitro nastanili v bungalovu, in dopust se je začel. Toplo sonce, arabsko vzdušje in koralni grebeni so nas vse prevzeli in uživali smo maksimalno. Hodili smo na plažo - senca, sobo pa smo imeli tako blizu, da sem jo hodila previjat kadarkoli je bilo potrebno, podojila pa sem jo kar na plaži, saj so bili ležalniki diskretno ograjeni z pletenimi zasloni za veter. Prava uživancija..... Novo leto smo praznovali na prostem, sicer ga je Neli v celoti prespala v vozičku, tako da sva z možem lahko celo zaplesala v novo leto ob vozičku seveda - nisem je spustila izpred oči. Pot nazaj tudi zelo uredu, so nam celo hrano za dojenčke ponudili pri obroku na letalu.... Tako, s tem sva z možem otvorila naše novo obdobje potovanj malo drugače, saj sva do sedaj prepotovala ( z nahrbtnikom in lonely planetom) skoraj že ves svet in sva mislila da se bo to z rojstvom Neli končalo. Vse se da, samo na pravi način in z veliko mero odgovornosti! P.S. Če se katera odpravlja kam, pa ne ve kako in kaj, z veseljem posredujem izkušnje.
< Sporočilo je popravil nalin -- 15.1.2006 15:20:23 >
|