|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iščem dobrega homeopata
14.1.2006 13:17:52   
Olivija
Pozdravljene,

ker me je napadla luskavica na nohtih, sem se odločila pomoč poiskati pri homeopatu. Na žalost dr. Hribernika ni več med nami, zato sprašujem tukaj, če mogoče katera od vas pozna še kakšnega dobrega homeopata?
Dermatolog mi ni mogel pomagati. Premišljujem pa tudi že o bioenergetiku.

Thx za vsak odgovor,

O.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Iščem dobrega homeopata
14.1.2006 17:02:12   
urši77
Razinger Igor, Zdravstveni dom Radovljica user posted image

BAI-HUI, spodaj zraven fizioterapije in laboratorija.
Telefonske pa žal nimam več:)

LP

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2006 19:56:43   
Anonimen
ja moj je bil tut hribernik user posted image
k temule v radolco hod pa moja sodelovka na akumpunkturo k ma bolečine v hrbtu pa jo sam še bl boli :) no to ne pove nč, sam mal mi je pa sumljiv k se ukvarja kr z nekaj takimi alternativnimi metodami, ena izmed njih je homeopatija, drgač je pa še kiropraktik pa ne vem kva še vse. to men ni glih najbl všeč, taki univerzalci. v lj je neki homeopatov poiš jih v imeniku, sam kok je pa ker dobr pa ne vem

(odgovor članu urši77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2006 20:06:24   
CIPRESA
Ja mene je pri 13 urnem porodu z homeopatijo držal pokonci dr. Rizner iz kranjske porodnišnice. Kako mi je pomagalo nemorem rečt, vem le da se ukvarja s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2006 20:42:33   
Mariposa
Že večkrat mi je pomagal dr.Sergej Kajumov, prav tako pa tudi mami, bratu in sestrični. Telo pregleda preko zenic, zdravi pa s homeopatskimi zdravili.

Tu tudi nekaj piše o njem:

http://24ur.com/bin/article_print.php?id=2047826

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?