|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hiša eksperimentov
13.1.2006 14:51:08   
Katarina
Obiskali smo hišo eksperimentov Miheta Kosa.
Moja dva sta ležala na fakirjevi postelji in zganjala evforijo ob maksi milnih mehurčkih. Če za vikend še ne veste kam, potem obiščite to hišico, ne bo vam žal.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hiša eksperimentov
13.1.2006 15:03:59   
Miloš
kul !user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa vse še da probat, kdo ve ?

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2006 16:48:35   
Skorpija
Hiša eksperimentov je res zakon! Jaz vedno tam uživam 100 na uro, pa še nimam otrok. Je res za staro in mlado!!!! user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2006 16:50:40   
Skorpija
Aja, Miloš da se pa vidt ful eksperimentov - fakirjeva postelja, na zemljevidu SLo se da poslušat narečja, gledaš pretakanje tekočin (goste, manj goste), poskusi z elektriko, glasbili, ma svašta!!!!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Miloš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2006 17:08:40   
Dejča
Tudi mi smo že bili z našo user posted image , ki je bila takrat stara malo več kot 5 mesecev in je en gospod rekel: "O, mali Einstein!", pa je moj hitro pripomnil: "Ne, madame Curie!" Pa je bilo smeha user posted image .

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2006 19:03:04   
Anonimen
Kje pa je ta hiša? In koliko je vstopnina? user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2006 23:20:35   
Moyca_
user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2006 6:45:18   
tanaja*
Mene tut to zanima, hothienuser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2006 8:24:16   
tascha
Kakor sem slišala je v stari Ljubljani, ne vem ali je tisto še Trubarjeva ulica ali ne. Me pa tudi zanima, kje točno je.user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2006 8:41:32   
petra a
na Trubarjevi, tam pri y križišču (ko greš gor proti Napoliju), mislim da ja v bivši Vrvarni

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2006 8:43:01   
petra a
pa da ne bo katera narobe razumela, ne greš proti Napoliju, ampak še naprej proti tržnici, ali pa še bolje, proti horsu

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2006 11:55:47   
Reja
Jaz sem bila tudi enkrat in komaj čakam, da se otroci rodijo in zrastejo.

Pri svojih skoraj 30 letih sem uživala kot kakšna mala punčka in sem si mislila, da je res škoda, da so bili učitelji naravoslovnih predmetov v šoli tako togi in nezabavni.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2006 12:11:18   
san
ni v bivši vrvarni!
je pa na trubarjevi ulici in sicer greš mimo salona, vrvarne, horsa, na semaforju prečkaš reslijevo cesto in greš naprej po trubarjevi: na desni so frizer, pa slaščičarna in še dve trgovinici, pa fotograf, na levi pa en mini park, no in malo više približno 50 m naprej od semaforja na levi je hiša eksperimentov. če greš iz strani tržnice, greš čez zmajski most, nato je desno parkirišče - petkovčkovo nabrežje, vendar greš še naprej in naslednjo ulico zaviješ des na trubarjevo.
vstopnina je okoli 900 sit in do 5 leta je zastonj - no tako je bilo pred 1 letom.
lp s

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2006 9:13:53   
abderida
Našli jo boste na Trubarjevi 39.
Božo je hišo popestril s svojim humorjem, denimo:dinozavrom vstop ni dovoljen, Miha z neskončno energijo in neusahljivimi idejami.

Naravoslovje, prihajamo!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2006 11:33:41   
abderida
//http://www.h-e.si//

(odgovor članu Katarina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?