|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ena neumna?!
13.1.2006 14:47:03   
Anonimen
Pozdravljene!

Kot vedno vam tudi zdaj pišem anonimna. Sem mami 15-mesečne deklice. Imam "težavo" s taščo. Ima se namreč za najbolj izobraženo bitje na planetu in o vsaki stvari ve vse od A-Ž. Stara je 50 let in ima dva otroka. Za sabo ima tudi dva splava. Sedaj je prišla v obdobje menopavze. Krvavela je namreč skoraj tri tedne prej ko se je kam spravila (do G mislim). Ta jo je napotila takoj v bolnišnico in tam so jo sčistili. Doktor ji je predpisal teden dni mirovanja. Ko je prišla drugi dan domov je takoj morala sčistiti celo bajto in skuhati tri menijeuser posted image . Tako da je morala drugi dan spet nazaj v bolnico ker je zopet začela krvavet. Takrat pa je njej bilo full hudo in se je kr jokala. V bolnici pa je tistemu "nesposobnemu" dohratju rekla, da je on slabo opravil svoje delo, da je morala ona nazaj prit! Da pa bi bila sama kaj kriva to pa ne.

No, zdaj pa res tisto vprašanje zaradi katerega sem vam pisala. Sama se nisem imela splava zato tudi nevem kako to poteka. Zato vam še opišem kako moja tašča opiše potek splava in čiščenja.
Pravi, da ti maternico vakumsko ven potegnejo (dobesedno iz telesa) in jo zunaj sčistijo oz. popraskajo vse dol. Ker je ona mela že dva splava in eno čiščenje imazaradi tega vse skupaj tako nizko. Nevem, mani se to zdi neverjetno, samo user posted image  se ko to slišim.

Zdaj pa mi povejte če je to res in se katera spozna na to.

Hvala za odgovore

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še ena neumna?!
13.1.2006 15:00:30   
Moyca_
ej kaj se hecaš al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2006 15:07:21   
lelaval
Če bi ji že enkrat  ven potegnili maternico, potem je ne bi mogli več nazaj dat. user posted image  Sicer pa - z lepim se hvali. Kako pa so tašče pametne, pa mi je vsekakor jasno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2006 15:09:09   
Nasy
Prvo kot prvo, dobiš narkozo v žilo in kaj hitro zaspiš, tako da ne veš, kaj delajo s tabo..
Drugače pa, kolikor jaz vem, gre nekako takole, da najprej razširijo maternični vrat in v maternico uvedejo ozko cevko, ki je priklopljena na aparat za vsrkavanje. Nato posrkajo tkivo ploda in posteljice v vakuumsko steklenico. Po tem postopku, ki traja nekje 10 minut,izpraskajo maternično sluznico z nekakšno >žličko<, da se prepričajo, da v maternici ni ostalo nič..
Če pa je splav narejen po 15. tednu, povzročijo krčenje maternice s pomočjo hormona, ki ga vbrizgajo v plodovnico. Plod se iztisne po 12-24 urah.

< Sporočilo je popravil Nasy -- 13.1.2006 15:10:06 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2006 15:20:42   
matahari
Verjetno jo v narkozi tlači mora in vidi svojo maternico kako jo drgnejo in čistijo z vseh strani..user posted image user posted image  jaz jo sloh nebi poslušala..aja pa še to..nisem vedla da je maternica na nekem štrikcu, da se jo da ven in not vlečt..user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2006 21:29:54   
Magi*
kej tok neumnega pa že dolgo ne. maternica je pa lahko "tako" nizko, da ven skozi nožnico pogleda zaradi porodov / težkih plodov / neupoštevanja počitka po porodu...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2006 23:10:34   
lelaval
Če imaš možnost dobit film z naslovom Splav, ji ga podari. Jaz sem ga dvakrat gledala. Mene je ganil in po tem ne bi mogla naredit splava. Bo potem morda razmislila, da je govorila neumnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2006 14:57:15   
Gina

Maternica se spusti zelo nizko, pri nekaterih ženskah, po porodih - več kot jih je, lažje do tega pride, nekaterim pa se spusti ne glede na število porodov, ker imajo to genetsko prirojeno.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2006 15:37:02   
valči
ta je pa kruta,kar ven in not so ji to dajali...joj kaka pametnjakovička je ta tvoja taščauser posted image
Kaj so ji to delali v živo,da je tako povedala,joj,jojuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2006 15:48:11   
Nasy
ma ne, po moje je celo pomagala kaj vlečtuser posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2006 23:09:06   
KODA
user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2006 12:21:15   
arielca
A je mogoče ona človeško telo zamenjala za avto? Ker tam imamo pa res rezervne dele, ki jih mal ven vzamemo, počistimo, popravimo in damo nazaj... To je hudič, če biologijo prešpricaš user posted image user posted image user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2006 12:26:54   
artista7
no, če bi ji maternico res ven potegnili, ji jo ne bi mogli več dat nazaj.. ne poslušaj je, ženska je nora. Povrh vsega je neumna, ker gre po ginekološki operaciji takoj delat pol pa dohtarje krivi. Za svojo neumnost in kar ji vse to prinaša, je čisto sama kriva.
Res, punca ljuba, ne poslušaj je! Mogoče te je hotla samo prestrašiti. Kaj pa vešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2006 21:47:23   
Pupica
O hudooo!A take tut obstajajo???
Sej sem že slišala za tašče, ki so pametne kot da bi vso pamet tega sveta požrle, ampak tale je pa malo megalomanskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!