|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČNOST
13.1.2006 12:30:21   
Anonimen
Pozdraljene

Sem sveže nosečauser posted image 7 tednov, pa me malo zanima kašni občutki, slabost napete prsi, pojavi na koži so vas spremljali. Kakšen izcedek ste imele če ste ga imele in kako ste te majhne probleme reševale?

Hvala za odgovore olajšale boste delo moji ginekologinji, katero sedaj ob vsaki novi stvari kličem.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOST
13.1.2006 12:45:59   
bskrle
TI priporočam, da si spoosdiš ali kupiš kakšno knjigo o nosečnosti.
Znaki se od nosečnice do nosečnice spreminjajo, lahko pa tudi med nosečnostima.
Pobrskaj po arhivu RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2006 14:18:30   
lelaval
Mene so ful prsa bolela. Bruhala nisem nič. user posted image , izcedka na začetku še nisem imela povečanega, skratka cvetela sem. user posted image user posted image  Dokler nisem imela težav
Sicer pa - čestitke in čim lepšo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2006 23:17:06   
KODA
Mene je spremljala huda zaspanost in lakota.Pa boleče prsi.
Drugih znakov jaz nisem imela prav izrazitih.
user posted image user posted image za user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2006 10:02:24   
Anonimen
Tja do 12. tedna sem imela napete in zelo boleče prsi, ki so se mi tudi povečale za dve številki (sedaj še vedno rastejo, a bistveno počasneje), slabo mi ni bilo nikoli, neprestano sem spala (14 ur na dan je bilo čisto normalno), lasje so se mi spremenili (najprej so bili že po dveh dnevih zelo mastni, sedaj, ko sem v 26. tednu pa so čudoviti, se svetijo, nič mastni). Koža je postala suha (srbi, se moram mazati s kremo vsak dan tudi po nogah, hrbtu, obrazu) in bolje prekrvavljena (sem zelo blede polti, tako da rdeča lička bolj izpadejo user posted image ). Izcedek se mi je pojavil že takoj po zanositvi in se sedaj samo še povečuje. Je belkast, nima enega specifičnega vonja, včasih se vmes primeša tudi malo belega toka. Jaz sem se z izcedkom kar sprijaznila in si rajši trikrat dnevno zamenjam hlačke, kot da bi nosila vložke, ker je potem še slabše. Opazila sem tudi, da se mi je nekoliko povišala temperatura telesa. Nohti so postali trdnejši in se mi ne cepijo (pri enih user posted image  je ravno obratno).

Vzemi v roke kakšno knjigo ali revijo Nosečnost, kjer so te stvari podrobneje opisane. Vsaka ženska doživlja zaradi vpliva progesterona in estrogena drugačne posledice, ki pa so povsem normalne za to obdobje.   

Čestitke in lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2006 11:43:49   
Reja
Do dveh tednov po pozitivnem testu ni bilo čisto nič drugače. Nič me ni špikalo, nisem bila utrujena. Nekje v 6. tednu pa so mi začele joškice rast, slabo mi je, ampak ne bruham, maternica mi neprestano nekaj telovadi, tako da me včasih precej boli. Pa utrujena sem za popenit.

Del dneva poskušam slabost in utrujenost ignorirat in poskušam funkcionirat normalno, potem jima podležem in zaspim, optimistično pa čakam dan, ko se bo to nehalo in bom polna energije. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2006 14:36:24   
KMALU
Teh znakov se najbrz boljs pomnije tiste sveze, ki so se na forumu zanositev..
Pa po arhivu bi tudi lahko malo pobrskala- kot npr.

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=682015&key=znaki

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=616567&key=znaki

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=565040&key=znaki

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=501558&key=znaki

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2006 14:49:55   
matahari
Jaz sem v ponedeljek naredila test in user posted image .23.1.imam prvi pregled.Pri meni je tako: teden pred M sem bila totalno napeta, trebuh bolel in tudi prsi, to se mi je dogajalo že nekaj mesecev tako, da nisem niti pomislila, da sem user posted image user posted image .Po 4 dneh izostanka sem naredila test in juhu user posted image ..prsa imam še vedno napeta in boleča-spanje na trebuhu skoraj odpade, problemi s prebavo, slabost ampak ne takoj zjutraj..šele po dvanajsti in popoldan in pa neverjetna utrujenost..vsak popoldan spim..ne moreš verjet..sem pa fulll user posted image  in moj dragi tudi, tako, da bom vse skupaj zdržala...

Želim ti lepo in mirno user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2006 17:31:00   
ElaM
Ojla, čestitke frišna user posted image .user posted image
Meni je bilo zelo slabo, občasno sem tudi bruhala, prsi so se povečale in zelo bolele, pa včasih me je malo špikalo v spodnjem delu trebuha. Aja, da ne pozabim, bila sem tako zaspana, ....

:)

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2006 12:04:56   
Mikec
Hvala za vse prijazne odgovore, torej sem čisto normalna nosečnicauser posted image .

po mojih izračunih sem avgustovka (čisto na koncu) al pa septembrčica, v čet mam prvi pregled pa vam javim.

Lp M.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2006 13:03:27   
Anonimen
ojej!Pa sej ti ne morem vsega odpisat...lej ti lepo redno obisku forum, pa vprašaj, tisto kar te bo aktualno zanimalo. Seveda pa prej kej preberi od nosečnosti, pojavov, težav, sprememb....
Prsi so ponavadi večje, bolj občutljive...seveda odvisno od osebe.
Isto je s slabostjo.ene jo imejo druge ne.Ene samo zjutri, nekatere ves dan. Nekatere bruhajo, druge ne, ene celo nosečnost bruhajo, nekatere nikoli, ene imajo le 1 mesec slabosti, druge vse 3 mesece, ene celo user posted image user posted image user posted image user posted image
Spremembe na koži(ene dobijo akne, drugim se koža polepša). Nekatere dobijo temne lise, še posebej opazna je črta po sredini trebuha. Druge je spet nimajo.
Izcedki..isto so ali pa niso. Ponavadi zaleže uporaba multy-gyn gela, in mlečno-kislinksih vaginalet. V kolikor le to ne zadostuje, se oglasiš pri G, ki napiše canesten vaginalete, oz.kremo.
Za izcedek je najbolje da uporabiš mini ščitnike perila(vložke), ki so dovolj za male izcedke.

To je na splošno, vse ostalo pa vprašaj sproti in bolj konkretno!
Lepo nosečnost!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2006 13:16:55   
stuhica
oh ja moji znaki so seveda zelo podobni ostalim souser posted image ! Po 6 tednih sem začela intenzivno objemat  wc školjkico,ki je še danes moja najboljša domača prijateljica, pa sem v 12 tednu- mam pa sicer občutek da se slabosti zdaj počasi zmanjšujejo.

Glavoboli so občasni morda zjutraj ko vstanem, sem blazna zaspanka ratala, imela sem neke rjave izcedke ki so se dobro izšli, blazno mi smrdijo vse stvari, prsi so bile napete pa potem malo splahnele pa zdej spet mal še napete, na trebuhu ne spim več  v glavnem to je to!
Se pa pač vse potrpi za naše maleuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......