Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 9:40:45
|
|
|
|
al1*
|
Ne, ne smeš jih polnit s sirom. Lahko ješ samo lignje ali samo sir in seveda zelenjavo.
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 9:52:23
|
|
|
|
vesna fž
|
AHA OK SE PRAVI DA ČETUDI SO BELJAKOVINE NE SMEŠ MEŠATI ALI JEŠ ENO ALI ENO HVALA
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 10:08:07
|
|
|
|
al1*
|
Vedno ješ le eno: ali meso ali jogurt ali ribe ali hrenovke...Obvezno ješ enako tudi za večerjo, le polovično porcijo.
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 11:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
čeprav men vseeno ni nekaj jasno.. zakaj ne smeš za kosilo zrezkov, za večerjo pa salame.. a ni to podobno?!!?
|
|
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 12:07:23
|
|
|
|
Suzi*
|
Po moje bi v sklopu enega B dneva lahko jedli dve vrsti "mesa"...npr. za kosilo zrezke, za večerjo hrenovke. Se motim?
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 12:39:17
|
|
|
|
rainbow
|
Al1, očitno si izvedenka za to dieto, ki jo izvajate tu; jaz bi tudi morala shujšati, ker sem imela včeraj neprijetno izkušnjo v trgovini, ko sem si pomerjala hlače, ne bom povedala številke, v glavnem, odločitev je padla, tak da bi mi lahko na kratko razložile o kateri dieti se gre; je to ona ločevalna????
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 12:44:19
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla, rainbow. Ja, tule se gremo 90 dnevno ločevalno dieto. Več lahko tukaj prebereš: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=759697
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 12:45:58
|
|
|
|
al1*
|
Mislim, da nas je tukaj trenutno precej izvedenk. Ti se nam le pridruži.
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 13:34:55
|
|
|
|
sarči
|
Kaj pa hrenavke s sirom??? Lahko??? Tudi jst sem 5 dan na dieti,bi se vam rada pridružila pa sem za 4 dni zamudila
|
|
|
|
RE: SPET ENO VPRAŠANJE-PROSIM 13.1.2006 15:01:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarči Kaj pa hrenavke s sirom??? Lahko??? NE Mesa in sira ne smeš mešat.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?