Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 9:09:50
|
|
|
|
barba
|
Jaz sem posteljnino, obrobe, spalne vreče/žaklje kar sama zašila. Kovter mi je dala mami, rjuhe pa kupiš posamezno (se jih ne splača šivat). Mislim da so okol 2000 tolarjev. Vem, da jih prodajajo v trgovinah Odeje iz Škofje Loke. Če si pa kje blizu Škofje Loke se splača pogledati v Predilnici-Lokateks. Tam sem dobila ful ugodne stvari od žabic, pajackov, imajo pa tud posteljnino za ta velike postelje in rjuhe za vse velikosti (bombažne, džersi, flanela). Sploh pa, če si doma kje blizu Kranja, se oglasi in ti zašijem posteljnino. Lohk pa tud kej druzga.
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 10:53:06
|
|
|
|
natalia
|
men se tudi zdi posteljnina nenormalno draga!!
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 11:25:43
|
|
|
|
bskrle
|
Odejca, so iz okolice LJ, je dosti cenejša. Sama sem imela en sam komplet za zibko in 2 za posteljico. Je pa res, da se ti splača kupiti rabljeno.
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 15:20:34
|
|
|
|
Pi@
|
Mi smo pa vso posteljnino kupili v Ikei, ker je zelo ugodna, npr. obroba za okrog cele posteljice 15 €.
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 19:00:14
|
|
|
|
mucica1
|
Ojla, midva z sva tudi kupila vse v Ikei, cene pa so take: - obroba okrog cele posteljice 10 EUR - prevleka za povšterček in kovterček od 8-10 EUR - Povšterček 2 EUR, kovterček 5 EUR (oboje pralno na 60°C). Če greš kupit vse to, se kar splača gor zapeljat. Napenjalne rjuhe prodajajo samostojne tudi v Baby centru in niso drage 2.000 SIT. LP,
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 19:58:34
|
|
|
|
LanaM
|
Rada bi vedela, kje je ta trgovina oz. kako se pride do nje. Ali imajo posteljnino tudi za zibko?
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 20:11:39
|
|
|
|
Pi@
|
mucica1: kje sta pa našla to obrobo za 10 €? Jaz sem videla samo dve različni in obe po 15€? Rjuhe sem tudi v Ikei kupla in sicer 2 kom za 6 €. LanaM: Ikea je v Grazu nimam pojma, če imajo tudi za zibelke, če razumeš nemško preveri na www.ikea.at
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 13.1.2006 20:45:18
|
|
|
|
shooo
|
ce ne razumes nemsko pa izberi anglesko verzijo! vcasih se zgodi da kaj ni na zalogi. jaz se zdaj nimam kojtercka, in bom tudi ostala brez njega!! sicer pa je ikea-zakon! lp
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 14.1.2006 16:08:34
|
|
|
|
Pi@
|
shooo: kojterček = odejica? Sicer pa lahko zalogo preveriš na internetu.
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 14.1.2006 17:04:32
|
|
|
|
Marogica
|
V ikei se dobi otroška posteljnina v različnih barvat in vzorcih za 13 Evrov, kar je ca 3.000 SIT. VVšteto v to ceno: odeja, prevleka za odejo in blazino, rjuha. Tudi obrobe imajo, vendar ne vem cene. Vse, kar stane več je absolutno preveč, za ca. 2 leti, kar se ta posteljnina uporablja. Pa še najmanj dve potebuješ
|
|
Kje posteljnina po delih? 16.1.2006 22:19:22
|
|
|
|
MajaPRO
|
Jaz sem kupila komplet posteljnine (obroba, rjuha, vzglavnik, odeja s prevleko) za cca. 14.000 SIT, potem pa sem v Baby centru dokupila še eno jogi rjuho in prevleko, ker so imeli v enakem vzorcu (prevleka je stala okrog 5000 SIT, kar se mi je zdelo zelo drago).
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 19.1.2006 16:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
oJLA! Mene pa zanima, kje bi lahko dobila posteljnino za zibelko? Imajo o tudi kje v okolici Celja? Kaj pa cene? Hvala!
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 20.1.2006 8:33:06
|
|
|
|
Lorena
|
Kje pa si dobila vse to za 14.000? V kateri trgovini? Imajo kakšno spletno stran?
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 20.1.2006 9:21:05
|
|
|
|
pravljica
|
a si to gledala posteljnino od PAN DAN (al nekaj takšnega, s srnico v glavnem)...ta je nekje 20 000 sit, z baldehinom okoli 28 000 sit...se ti splača kar njih kontaktirat http://aljaz.si/home.php ...jaz sem dala tam za vse skupaj 20 000 sit...imajo pa še vse ostale stvari (plenice, brisače, itd itd - lahko pogledaš v BC, katere stvari vse imajo) verjamem, da se dobi tudi ceneje, ampak jaz nisem nikjer videla tako lepih posteljnin, če so bile pa vsaj malo podobne, je bila cena tudi tu nekje našo si lahko pogledaš v albumu
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 20.1.2006 10:18:44
|
|
|
|
Lorena
|
Posteljnino sem gledala v baby centru-nisem pa opazila nobenih srnic Sem se že odločila, da kupim po delih (na hrvaškem pride to vse občutno ceneje !!!) Pa še če nabereš več stvari ( recimo okrog 40.000- dobiš 10.000 nazaj )
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 18.9.2007 20:47:27
|
|
|
|
Nina85
|
No, mi smo našemu popku kupli tudi posteljnino po delih v Ikei. Stane pa obroba, okrog cele posteljce, visoka cca 21 cm, 9,99 eur in je bele barve, majo pa še v roza barvi in v modri, staneta pa 12,95 eur. Komplet posteljnine (prevleka za vzglavnik, prevleka za odejo, rjuha ter dve tanjšni neke vrste rjuhici oz. odejici velikosti cca. 100x80 cm) pa je stal neverjetnih 5 eur-je bla akcija pred kakimi štirimi meseci. Nam je luštkana in je kar kvalitetna. Odejica je bila 8 EUR, vzglavnik pa 2 EUR, le da je vzglavnik za otroke od 1 leta naprej. Majo pa še v trgovini Ariel-Outlet, nad trgovino OBI v Mariboru, komplet posteljnine 50% znižane, tako da jih dobiš že za 15 EUR.
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 18.9.2007 20:56:36
|
|
|
|
novakatja
|
V Leclercu se tudi dobi po delih in po zmernih cenah. 2 rjuhi za 8 evrov. Prevleka za odejo in blazino za 11evrov.
|
|
|
|
RE: Kje posteljnina po delih? 19.9.2007 13:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem en komplet (obroba itd) kupila, enega sem dobila za darilo; vse ostalo pa sem dala zašiti in se res splača!!! Cenovno itak, pa še po mojem okusu je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?