|
RE: ODLOČNE, 11. dan 13.1.2006 15:01:18
|
|
|
|
Sofi
|
Tudi jaz še vztrajam, ker če pogledam nazaj sploh ni tako hudo. Sem si pa včeraj prislužila eno črno piko, ker sem grešila, sicer niti ne zelo, pa vendar. Zvečer sem spila 2 dcl pomarančnega soka, na srečo je bil vsaj 100%, bila sem na obisku in tako med pogovorom sem ga spila, skoraj nisem vedela. Tega mi sploh ni bilo treba, a zdaj je kar je. Moralni maček me bo moril pa vsaj dva dni, prav mi je. Danes sem pojedla dve pomaranči za zajtrk, za kosila sem pa mislila narediti pico, pa sem ugotovila, da je kvasu rok potekel, tako, da sem zopet na testeninah, tokrat prelitih samo s ketchupom (tako je v neprirejeni dieti). Zvečer bom pa palačinke spekla, pojedla bom tri, mogoče štiri ne vem še s čim, gor pa čokolado. Glede podpore s strani partnerja pa takole. Me podpira, pravzaprav se tudi on špara, vendar ne dela diete. Kuham samo to kar jem sama, on kosilo poje zunaj (ima pač tak delovni čas, da pride domov komaj ob 19.00), večerja pa enako kot jaz. Po sedmi uri ne jeva . Še pred 11 dnevi je bila pa slika drugačna, ob sedmih sva oba komaj začela prav jesti in to se je nadaljevalo tja do polnoči (ob sedmih obilno kosilo za oba, potem sladkarije, pa še obvezno sendvič ali čokolino). Oba dobro prenašava nov urnik in način hranjenja in prepričana sam, da nama bosta najini telesci hvaležni. Pa oba se že zdaj veliko bolje počutiva. Ne, vrtoglavic nimam, je pa me v tem času dvakrat bolela glava, ampak samo toliko, da sem videla da jo še imam.
|