Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: starševski dodatek - sem prav povedala? 12.1.2006 20:33:43
|
|
|
|
mia-2
|
Prav si povedala!
|
|
|
|
RE: starševski dodatek - sem prav povedala? 13.1.2006 4:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne čisto... Ni nujno, da zanj zaprosiš pred otrokovim rojstvom. Lahko to narediš, ja - vlogo oddaš lahko že 60 dni pred predvidenim PDP-jem, pravica pa ti potem pripada od dneva poroda dalje eno leto. Lahko pa vlogo oddaš tudi še 30 dni po otrokovem rojstvu in ti pripada za enako obdobje, če pa uveljavljaš kasneje, pa ti velja od 1. dne v naslednjem mesecu dalje do otrokovega enega leta. Je pa res, da ti v času koriščenja starševskega dodatka teče delovna doba (prispevki so plačani v enaki višini kakor za polni delovni čas 8 ur za minimalno plačo - al' pa za zajamčeno, to pa nisem zihr). Trenutni znesek starševskega dodatka je pa 40.030 SIT.
|
|
|
|
RE: starševski dodatek - sem prav povedala? 13.1.2006 10:21:31
|
|
|
|
Mateja*
|
Do sedaj se mi je otroški dodatek še vsako leto malo povišal. Seveda o kakšnih 10 jurjih nima smisla govoriti. Vendar se je z mesecem januarjem. Ampak izplačilo za mesec januar. Zdele pa smo dobili izplačilo za mesec december. Tako da, če se bo dodatek kaj povišal, bomo videli pri izplačilu v mesecu februarju za mesec januar.
|
|
|
|
RE: starševski dodatek - sem prav povedala? 13.1.2006 10:23:51
|
|
|
|
Mateja*
|
Se opravičujem, moj prejšnji post je bil namenjen za drugo temo.Sorry!
|
|
|
|
RE: starševski dodatek - sem prav povedala? 13.1.2006 23:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Starševski dodatek je v bistvu državna porodniška za brezposelne mamice, torej lahko zanj zaprosi vsaka nosečnica, ki je brez zaposlitve. Tudi vpis na Zavodu za zaposlovanje ni potreben.
|
|
|
| Stran: [1] |
Osnovne šole Ptujsisi77Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?OŠ Ljudski vrt (
63%)
OŠ Mladika (
12%)
OŠ Breg (
3%)
OŠ Olga Meglič (
12%)
DRUGO (
10%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!