Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 12.1.2006 14:23:09
|
|
|
|
asso
|
Načeloma ni obvezno, ampak če hočeš sama obnoviti vse še enkrat, če meniš, da si pozabla... lahko greš. Zakaj pa ne!?
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 12.1.2006 14:23:10
|
|
|
|
flecker1
|
Mislim, da ne. Zadnjič sem bila pred 6 leti, in zdaj pričakujemo 2. otroka, in ne bom obiskovala v materinsko šolo, ker je g. rekla da ni potrebno spet obiskovati.
|
|
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 12.1.2006 14:26:58
|
|
|
|
ma-ja
|
Jaz imam 2.5 leti razlike pa nisem še enkrat šla v materinsko šolo. Mož je pa ta drugič tudi samo plačal brez potrdila, da je bil na predavanjih.
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 12.1.2006 14:34:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
med mojima je 9 let razlike in mi je sestra pri G na prvo stran materinske vpisala, da sva z možem v prvi nosečnosti obiskovala šolo za starše in mi ni nihče kompliciral so naju oba pustili rodit nekje ne netu obstajajo zapiski iz materinske šole, bom poiskala in ti prilepila, če želiš virtualno obnovit znanje našla: http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm
< Sporočilo je popravil jana73 -- 12.1.2006 14:39:28 >
|
|
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 12.1.2006 14:38:30
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Hojla! Jaz sem se že pozanimala. Pri nas, v Celju, mi ni treba še enkrat. Bi mi bilo tudi malo brez veze, če sem čisto iskrena. Ati bo pač lahko spet pri porodu, na osnovi potrdila da je tečaj opravil še iz prve materinske knjižice Drugače pa.... da ti odgovorim na tvoje vprašanje iz moje teme.... Ja, je uspelo. Kar tako. Niti ne čisto načrtovano. Tko, čisto potihem.... In je že zdaj TEŽKO PRIČAKOVANO!!!! Pa-pa, Pikapolonica
|
|
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 12.1.2006 23:48:27
|
|
|
|
KODA
|
Taprvič sem šla,tadrugič ne.Pa imam 2 leti razlike.
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 13.1.2006 4:33:56
|
|
|
|
lumpy
|
Materinska šola ni obvezna. Sepravi da je čisto tvoja odločitev ali boš obnovila svoje znanje ali ne. Lahko greš tudi samo na določena predavanja npr. nega otroka ali porod, ne rabiš vse še enkrat poslušat. Za očeta pa sploh ne rabiš več potrdila o obisku materinske šole. Tako da čisto na vama kako se bosta odločila.
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 13.1.2006 8:15:25
|
|
|
|
neja
|
Jaz bom šla še drugič in sicer zaradi tega, da se tam malo natelovadim in obnovim dihanje . LP
|
|
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 13.1.2006 8:18:43
|
|
|
|
BaGSi
|
Med mojima bo razlike 4 leta in 3 mesece. V materinsko šolo sem hodila tudi drugič - no ja, vsaj na nekatera predavanja, ampak v drugo MŠ, ne v porodnišnico. Moram reči, da je bilo fino in tudi nekaj "novih stvari" sem izvedela... Mož pa naj bi hodil, ker naj v LJ ne bi preteklo več kot 3 leta od prejšnjega poroda... LP!
|
|
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 13.1.2006 8:26:49
|
|
|
|
sarazan
|
Sem prvič noseča in sem verjetno, kot vse, obiskovala MŠ. Za drugič bom sigurno šla poslušat vsaj nego dojenčka. Vsako leto pogruntajo kaj novega in bolj primernega za dojenčka ali mamico. Mislim, da ni slabo, če to vemo. Ko poslušam nasvete moje setre, ki je rodila pred cca. šestimi in dvemi leti, se včasih kar čudim, da kaj takega zine. Že z logiko je skregano, pa vztraja, da so jim v MŠ tako rekli. Hja, tudi ta znanost gre naprej... Se pa seveda vsaka zase odloči in ima tudi pravico do tega. Srečno!
|
|
|
|
RE: Še enkrat v materinsko šolo? 13.1.2006 8:33:13
|
|
|
|
saratanja
|
Pri meni bo malo manj kot 2 leti vmes, tako da še razmišljam ali bi šla ali ne. Sem pa res ogromno že pozabila...kaj pa vem, kar ušlo je iz glave. Upam, da se bo ko pride tamala na svet spet vse ali pa večina vrnilo. je pa res, tako kot je napisala Sarazan...stvari se hitro spreminjajo in mogoče nebi bilo slabo še enkrat slišati...vsaj nekatere dele. še bolje bi mi bilo, če bi imela to kar na kakšnem DVD posneto, pa bi si pogledala tisto, kar pač so novosti. Sicer pa imam še dobre tri mesece časa, da se odločim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?