saratanja
|
Tole vprašanje tudi mene precej muči. Moj dva bosta tam okoli 22 mescev narazen. Tole drugo nosečnost jemljem kar nekam tako na hitro...še čisto točno ne vem, koliko tednov sem noseča. Kaj še, da bi premišljala, kaj potrebujem za malo, ki pride maja. Bolj se ubadam z mislijo, kako pripraviti starejšega na prihod še ene bebice na dom, pa njegovo selitev v novo sobico... Zadnje dni malo več spet berem ringarajnet in sem ugotovila, da kup stvari sploh ne vem več, kaj sem potrebovala pri prvem. Pa kar malo me je stisnilo, ko sem ugotovila, da se sploh ne spomnim, do kdaj smo sterizirali stekleničke...še hujš, čisto sem pozabila, da smo to delali...pa ločeno pranje, likanje, pa široko povijanje.... hm, mogoče pa nebi bilo slabo, če bi šla še enkrat v materinsko šolo Pri nas bo treba kupiti nov voziček, stari ABC-jev ima sprednja kolesa na A in je neuporaben. Posteljica bo upam do takrat prazna, če uspemo preseliti starejšega mulčka v novo sobico na veliko posteljo... še slabe štiri mesece časa imamo...če ne, bo potrebno razmišljati tudi o kakšnem takem nakupu. No vsaj stolčkov, avtosedežev, previjalne ne bo potrebno kupovati..... Kar se tiče dude in stekleničk, bo dobila svoje...se bojim, da bo starejši hotel posnemati svojo malo sestrico, pa bo pač lahko še uporabljal svoje stare pripomočke, če bo želel. Pa sploh se mi zdi nujno, da ima te rekvizite nove. Oblekce sem imela že prej sposojene in so bile vse punčkaste, tako da bo vsaj enkrat barvno ustrezna oprema . Kaj pa bo dobila seveda tudi čisto svojega, saj človeka čist zanese, ko zagleda tiste cotkane stvari. No ja pa tetra pleničke in pa kakšne pleničke za novorojenčke, sam po prvi izkušnji jih bo dragi šel lepo kupit, ko bova midve v porodnišnici. Prvič smo imeli čist premajčkene doma Tiste prve igrače pa sem Samotu že tako in tako pred meseci zaplenila in jih dala na stran. Jih bomo takrat samo preprali in jih dobi mala. Mislim, da bomo kar sproti kupovali, kar bo manjkalo.....Itak je dragi postal sedaj že pravi očka, ki obvlada vse od otroške kozmetike, previjalnih, kopalnih in prehrabenih pripomočkov, tako da ne bo panike, ko bo moral na hitro skočit kaj kupit.
|