Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plaže za malčke v dalmaciji ali kje drugj... 11.1.2006 23:37:32
|
|
|
|
KODA
|
Korčula-Vela luka(okolica),Orebič in okolica.Mi smo hodili bolj na divje plaže.Lahko si ogledaš moj album. V Orebiču smo bili preko Relaxa in zelo zadovoljni. Pa kampi so tam zelo lepo urejeni .
< Sporočilo je popravil KODA -- 11.1.2006 23:41:12 >
|
|
RE: Plaže za malčke v dalmaciji ali kje drugj... 12.1.2006 9:18:43
|
|
|
|
Cikica
|
Jaz sem od prijateljice videla slike in slišala da je najlepše na Loparju.Tja hodijo že 2leti in tudi letos bomo verjetno mi šli.Imajo vse za otroke in je prav prijeto.
|
|
RE: Plaže za malčke v dalmaciji ali kje drugj... 12.1.2006 10:43:23
|
|
|
|
juma
|
Tudi mi smo za Lopar.Smo že bli sicer takrat še brez . Je plaža idealna za malčke in midva bova definitivno najinega navihančka peljala dol
|
|
|
|
RE: Plaže za malčke v dalmaciji ali kje drugj... 12.1.2006 11:58:54
|
|
|
|
Mikica
|
Lani septembra smo bili na Pagu (Stara Novalja) in naš 15-mesečnik je zelo užival.
|
|
|
|
RE: Plaže za malčke v dalmaciji ali kje drugj... 12.1.2006 12:16:42
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
jst bi ti priporočala Tučepe -ki sicer niso otok kot bi ti rada,nahajajo pa se malo naprej od Makarske in je božansko in ko bova imela s bova 100% šla tja,ljudje so res prijazni plaža je super in od apartmaja je le 50m(čist zraven)-tako da je super razgled na eni strani na morje na drugi strani pa na gore... Lp.,nina
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Plaže za malčke v dalmaciji ali kje drugj... 13.1.2006 9:00:31
|
|
|
|
breda
|
Kakšna pa je plaža v Tučepih? To je verjetno manjši kraj. Ali bi lahko posredovala kakšno tel.od lastnika apartmaja, kakšna je bila kej cena? Uf koliko vprašanj..... Ali ima kdo kakšen kontakt s kakšnim lastnikom apartmaja v neposredni bližini rajske plaže na Rabu. Tol da greš lahko peš na plažo??
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odkrivamo IT smučarske destinacije te zimeTo zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...
Lahko nosečnica smuča?Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?