|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj trebušček?!??
11.1.2006 19:33:23   
Olgica
Danes sem nastopila 22.teden nosečnosti, bila sem tudi na obširnem morfološkem pregledu, kjer so ugotovili, da je vse ok. Mere moje pikice se ujemajo s tedni nosečnosti...
user posted image
Sam mal sem žalostna, ker nimam še prav nič trebuščka! Nosim stare kavbojke, klače, krila-le gumbe imam ponekod odpete!user posted image

Zanima me, kdaj je vam začel rasti trebušček in kdaj ste ve prvič oblekle nosečniška oblačila?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj trebušček?!??
11.1.2006 19:42:00   
AishaM
Olgica, trebušček, ki je "zahteval" nova oblačila se je pojavil šele v 27. tednu. Mi pa je bilo zanimivo predvsem to, da ni enakomerno rastel, ampak kar naenkrat zelo (tudi špikanje, raztezanje je bilo nekaj dni neprijetno), potem pa kot da se je vse pomirilo. Čez kakšen mesec pa že spet... Prav zanimivo.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 19:46:48   
Vesna
jaz sem v10 tednu pa se mi že pozna,je pa res da sem v pasu suha in se takoj pozna ker ni kot običajno.zgleda pa kot da bi se fajn najedla.user posted image

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2006 20:38:19   
Ro-La
Ti ga jaz malo odstopim, imam takega, kot v prvi nosečnosti v sedmem mesecuuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2006 20:43:23   
Anonimen
Joj, ženske nad čim se pritožujete. user posted image Jaz sem ga že v 2.mesecu mela kot prejšnjo user posted image v 5.mesecu. Sedaj se je sicer malo umirilo, pomoje bi še spravila kake stare hlače gor, vendar dvomim, da bi jih zapela.
Imam pa že ravno 1 teden nosečniške hlače, prej pa razne večje kavbojke.

(odgovor članu Olgica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2006 21:56:26   
lelaval
Meni je najbolj zrasel v začetku 5 meseca. Potem pa me je itak razbasalo. Brez skrbi bodi, še se ti bo videl.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2006 23:07:04   
modromorje
Živjo.

Kaj naj rečem - bodi vesela!!! Je čisto odvisno kje otročička nosiš. jaz se ne bi pritoževala če bi imela manjši trebuh. So mi bile že zelo kmalu (v tretjem mesecu) moje hlače preozke.

Veliko lepih trenutkov v user posted image  ti želim

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2006 7:02:59   
tinkatonka
Tudi meni so bile hlače hitro preozke in sem si že v 3 mesecu kupila nosečniške hlače. Sicer sem nekaj časa še nosila stare hlače, mislim pa da je se je to končalo nekje v 22 tednu. Zdaj sem pa pravi bajsi debelajsi. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2006 7:04:37   
majamo
Meni se je hitro videlo. Probleme z zapenjanjem hlač sem imela že konec 3 meseca. V 16t sem si mogla že nosečniške hlače kupit, ker mi druge niso šle več gor. Zdaj sem pa v 23t pa me vsi sprašujejo kako dolgo še delam. Vsi že mislijo da mam februarja ali pa marca že rok. Buši je res velik, pa sem med malo bolj okroglimi, za katere pravijo, da se jim ne vidi tako hitro. user posted image . Sem pa kar srečna da mi raste bolj enakomerno, kot pa naenkrat, saj so se moji kolegici zaradi nenadnega povečanja obsega ful strije po trebuščku naredile, sicer je pa to tudi odvisno od user posted image do user posted image .

(odgovor članu modromorje)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2006 7:15:06   
puncica
Pri prvi nosečnosti sem nosečniške hlače oblekla v 22 tednu, pri drugi pa v 18 tednu. Ne sekiraj še, trebušček ti bo še v napoto proti koncu nosečnosti user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2006 7:55:43   
mojsoncek
Meni se je trebuscek zacel poznati nekje v dvajsetem tednu. Sedaj sem v 23. tednu in se vedno ne nosim nosecniskih oblacil. Trebuscek imam kar visoko in so mi zato vse hlace z nizjim pasom se prav... najraje pa nosim zametne hlace, ker so elasticne.

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2006 8:17:02   
Barbs
user posted image Sem v 24 . tednu in imam že vredu  trebuh - tak, viden in če oblečem plašč, ki je nil v "normalnih " časih kot ulit ( je bolj ozkega kroja) ga lahko zapnem tri gumbe okrog joškov, potem pet gumbov nič, potem bi pa spodaj spet šlouser posted image  Če grem v odpetem, mi trebuh prav štrli, če imam pa bundo, se pa ne vidi... V naked varianti pred ogledalom danes zjutraj pa sem za hip pomislila, da me je obiskala Dumbova mama in mi gleda čez rame.user posted image  

Sem pa danes zjutraj po enem tednu stopila tudi na tehtnico. user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2006 9:07:56   
Reja
Jaz sem šele v devetem tednu, pa me moje običajne stvari že tiščijo. user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2006 9:09:30   
dory
Pri meni se je mal poznal sele okrog 25. tedna...se v 30.tednu tisti,ki niso vedl, ne bi rekli,da sem noseca, ampak da sem se mal zredila :)

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2006 9:59:56   
Martina5
Blagor vam punce. Jaz sem šele v 7.tednu, pa zapnem samo še dvoje hlače, pa še tiste me cel dan tišijouser posted image . Tako, da bom zelo kmalu presedlala na nosečniške. Sem pa celo shujšala za dobro kilo. Je pa res druga nosečnost in nič trebušnih mišicuser posted image .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2006 10:11:16   
zoya24
Meni se je začelo kej bolj poznati bo 16 tednu, pa še to sem zgledala bolj okrogla (kakor da bi se zredila), kot pa noseča. Tam nekje pri 24 tednih se je pa res videlo, da sem noseča.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
12.1.2006 13:09:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Olgica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2006 15:44:37   
ribica.
Ne skrbi, boš v drugi nosečnosti vse nadoknadila. Jaz pravkar doživljam to, ko se sprašujem, kam se bo moj trebuh sploh še lahko širil, naslednje tri mesece. V prvi nosečnosti, pa je folk opazil moj trebušček pri štirih mesecih in pol. Kmalu za tem sem kupila tudi prve nosečniške hlače.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2006 15:48:44   
matahari
Ej bejba ne pogrešaj velikega trebuščka, ker bo še prehitro tu...v prvi nosečnosti sem bila 6 mesecev noseča, ko so me začeli spraševati če sem slučajno user posted image , v drugi sem bila že v tretjem mesecu kot žogica...zdaj v tretje pa bom sigurno pazila...user posted image user posted image tudi če bo trebušček se ne želim spet zrediti za 25 kg, ker sem se ubila, da sem jih dol spravila...

Kakorkoli že uživajmo nosečnost..user posted image user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.1.2006 20:54:18   
jezika
OJ. LAHKO DA GA NOSIŠ V KRIŽU, IN SE TI BO TREBUŠČEK POZNAL ŠELE PROTI KONCU. VERJAMEŠ ALI NE SEM V 9 TEDNU IN NOSIM NOSEČNIŠKE HLAČE. NEKATERI MI NE VERJAMEJO IJN MISLIJO DA SEM V 30 TEDNU!

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
16.1.2006 21:00:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.1.2006 21:06:24   
KODA
Jaz sem lahko dolgo skrivala,ker sem že po naravi bolj trebušaste sorte.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.1.2006 21:15:06   
stuhica
Jest sem v 12 tednu zaenkrat se mi nič ne pozna sem se danes tehtala pa mam še clo eno kilo manj kot pa prej! Res pa je da sem bila res bolj med močno sorto in sm imela ene 10 kg preveč tolk in tolk tko da se zaenkrat še nič ne sekiram da ga nimam itak bom prej al slej ena  debeluškasta srečka  user posted image !

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.1.2006 21:24:26   
darja.grm
ojla ne se sekirat, trebušček bo še prehitr zrastu. user posted image user posted image Ti povem, men se je tud kar hitro poznal, samo mogoče tud zato, ker sta se mi grela v trbuščku kar dva hkrati.

carpe diem

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.3.2006 18:44:09   
happy mam
Živjo!
Jaz sem v 19 tednu, in za enkrat še lahko oblečem *skoraj* stare hlače, imam pa tude že 3 nosečniške, ker mi jih je sešila tašča, ki ima trgovino za nosečnice!!

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kdaj ste rodile?
Sadrika

Kdaj ste prvič rodile?

v 37.tednu (13%)

v 38.tednu (13%)

v 39.tednu (15%)

v 40.tednu (20%)

v 41.tednu (25%)

v 42.tednu (14%)

Število vseh glasov: 543

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!