|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kahla?! NE in pika
13.1.2006 9:04:43   
Moyca_
o.k saj ga ne bom silila
Ja račun za plenice mu pa bom izstavila pri 18.user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu saša 73)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.1.2006 22:31:43   
bamby
Naš ima tudi že 28 mesecev, pa še vedno ni suh. Sedaj smo začeli prakticirat tudi školjko, ki je tudi precej uspešna, vendar zaenkrat le za lulanje. Tudi na kahlico naredi eno in drugo, le da še nima v sebi tega, da bi prej povedal. Za kakat vedno pove takrat, ko ga ima že v plenici user posted image . Mi je pa soseda povedala, ki ima 3 fantke, da se je ta prvi navadil biti suh, ko so ga obrezali pri letu in pol, pri drugem pa prav tako ni bila uspešna in je dodala, da je na koncu začel biti suh sam od sebe, ko je enkrat ta mehanizem za odvajanje dozorel. Tamalega pa ni več silila. Sedaj pa tudi jaz čakam na poletje, da bo enkrat že konec s temi plenicami.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.1.2006 16:43:54   
Moyca_
nas so vse straši vrgli ven s plenic pa nima noben kakšnih psihičnih okvar okrog tegauser posted image user posted image

Ja v vrtecu hodijo, ampak ne kaka notri

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.1.2006 17:00:58   
ribica.
Tudi mi imamo eno nabrito 28 mesečnico, ki še tam nekje okrog drugega leta (septembra) ni hotela slišat za kahlico, čeprav je prav dobro vedela čemu služi. Potem, nekje konec oktobra sem ji pa en dan kr oblekla spodnje hlačke. Seveda sma se pogovorile, da jih bova oblekle, namesto plenice, ker je že res velika punca, in da mora zdaj povedat preden bo kaj spustila. Najprej ji je parkrat ušlo, ampak v roku par dni je bila stvar rešena. Problem je nastal potem, ko ni več hotela plenice, in me je skrbelo kako bo, ko boma šle kam ven, ali pa ponoči. Pa ni bilo problema, saj nam nikoli ni ušlo. Plenice ji nisem dajala gor niti ponoči.

Nekega recepta tako ni. Jaz sem pač odstranila plenice in je šlo naprej sanjsko gladko. Zdaj po treh mesecih je še vedno vzorna glede tega. Sama si prinese kahlico, se sleče, opravi svoje in potem vsi ploskamo od veselja.

Ne obupajte, samo čas rabijo, itak se sami odločijo, kdaj jim plenica ne diši več. Vsake tolk časa pač probaš, če je že prišel pravi čas. Jaz sem za našo mislila, da bo trajalo veliko dlje. Pa sem se zmotila.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.1.2006 20:55:22   
buča
Naša je stara 30 mesecev,je sicer že prebolela pleničke,nekako pri 21 meseceih je bla 14 dni že čist suha,potem je pa spet kak mesec ali dva vsak dan nardila kšno lužico v kotku,kaka več ne v pleničke od 22 meseca,gre na kahlico,al pa na wc,čist vseeno,samo,da se pokaka,vedno,pa moram zraven nje sedeti in ji držati rokico.Ponoči pa se prelevi v dojenčka,saj je plenica zjutraj še vedno kot-BOMBA!user posted image

(odgovor članu saša 73)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?