|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce oglasite se!
11.1.2006 11:44:05   
Anonimen
Vse tiste ki se že kar nekaj časa trudite in delate na user posted image , prosim vaša mnenja o tem koliko dni je normalen ciklus in če se računa od prvega, ali zadnjega dneva user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punce oglasite se!
11.1.2006 11:58:26   
Anonimen
Ponavadi traja ciklus 28-29 dni, vendar je čisto odvisno od posameznika. Lahko je do 10 dni manj ali več,... Računa se pa od prvega dne naprej.

Jaz imam ponavadi na 29 dni, pa mi je prejšnji mesec presenetljivo a zmotno zamujala (mogoče zaradi želje po user posted image ), pa sem zdaj računala od prvega dne, ko sem jo dobila po zamudi, pa je spet 3o dan, pa ni ne duha ne sluha o njej. Test je seveda negativen. Pojma nimam kaj to pomeni, vendar imam občutek da sem user posted image  in da to ni šele od tega meseca ampak da je bilo to že prej. Naročila sem se za samoplačniški pregled, ker bi res rada vedela kaj je z mano (redno me ni hotela sprejeti, ker sem bila v juniju 2005).

Uživaj če si slučajno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 13:06:39   
Anonimen
Saj ravno zaradi teh pomislekov da bi lahko bila user posted image , saj je že kar 38 dan, pa nikoli ni zamujala tako dolgo. Test seveda kaže -, na veliko razočaranje, živčki pa kar popuščajo. Zakaj nepride vsaj pravočasno, da bi vedele potem na čem smo.
A je možno da še ni zaznaluser posted image ? Mislim zaradi pomanjkanja hormonov?
Res nevem več kaj naj, pa včakati se nemorem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2006 13:12:44   
eva1
Zakaj pa ste anonimne? No uglavnem, sej ne vem kateri sedaj odgovarjam, pojdite na samoplačniški pregleda za bhcg, stane nekaj čez 1000sit, pa boste 100% al ste nosečke al ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2006 13:19:23   
Makica 79
Vidim da imajo te anonimke nekako podobne probleme kot jaz, zato  Eva 1 , hvala za nasvet, ampak jaz bom rajši še majčkeno počakala in še z kakim testom probala, čeprav sem majčkeno nezaupljiva pa nevem zakaj, aše drage anonimke pa javite kakao in kaj.
Upam da bomo v kratkem vse zagledale user posted image  ali user posted image  ali + in vse postale veseleuser posted image . Od srca nam vse to želim res.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?