|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič letos!
10.1.2006 15:39:30   
Anika_24
Pozdravljene!

Upam, da ste lepo in uspešno zakorakali v NOVO LETO. Ob vsem drugem pa Vam tudi jaz želim vse dobro in čimveč pozitivnih testov v letošnjem letu. Pa seveda ogromno poguma in upanja v obratnih situacijah!
Zadnji mesec sem bila tukaj bolj malo - malce tudi namenoma. Zadnjo menstruacijo sem imela desetega decembra, torej zopet čakava in upava. Prvič v življenju mi zamuja deveti dan. Sicer me v spodnjem delu trebuha rahlo boli že nekaj dni, ampak je še vedno ni. Imam pa povečan apetit in rahlo boleče prsi. Upam zame in za vse z enakimi željami!

Pozdravčka!
Ana

< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 10.1.2006 15:49:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič letos!
10.1.2006 15:46:53   
macca
Haj! Dobra si, da še nisi naredila testa, jaz ne bi mogla tako dollgo čakati? Upam, da ti je uspelo zanositi! Koliko imaš temperaturo?  Če je povišana, potem zna biti to to. Uživaj

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2006 20:53:47   
Monika79
halo Anika, samo res si dobra da ne narediš testa user posted image user posted image user posted image , samo zberi pogum in ga vseeno naredi, lahko pa ti izpolnil tvojo gorečo željo in pokaže user posted image user posted image , držim ti user posted image user posted image , da bo pokazal user posted image , ko pa ga boš naredila, pa nam seveda javi user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2006 22:28:05   
Anonimen
Hej ho, jest bi bla že oreng živčna, če bi mi tolk zamujala....držim pesti zate, pa sporoč, kakšen bo rezultat...
Nati

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2006 22:34:04   
KODA
Držim pesti za +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2006 8:31:52   
bačko
Lep pozdrav!Tudi jaz upam, da si noseča.Veliko sreče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2006 13:58:14   
inja2
tudi jaz držim pesti za user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2006 14:12:52   
Liona
oj,

Tudi jaz držim pesti zate in zame user posted image . Upam, da nam je vsem, ki si to resnično želimo, uspelo user posted image  konec leta 2005!
Rahle bolečine v tebuhu n prsih imam tudi jaz. Upam za naju!!!

Srečno, Liona

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2006 14:27:20   
Anika_24
Hm, tudi jst sem že precej neučakana. Menstruacijo imam ponavadi 32. dan, zato vztrajno čakam konec tedna, ko mi bo le ta zamujala že dovolj dni, da bo test zanesljiv. Sicer pa tudi jst iskreno upam za vse nas!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2006 18:35:34   
hebeba
Anika!

Še ena takšna, ki ji zamuja user posted image ...Morala bi jo dobiti 4. januraja...pa je še ni, pa testa tudi še nisem naredila IN tudi čakam, da bo dovolj dni, da bi lahko pokazalo rezultat user posted image . Res pa je, da znakov nimam pa nobenih user posted image user posted image ..

Vsekakor javi kako in kaj! Držim pesti za naju! user posted image user posted image user posted image

papa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2006 18:38:52   
Anika_24
Hebeba, me veseli, da nisem edina. In kdaj boš delala test?

Srečno!

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2006 18:50:34   
hebeba
Oj Anika..

Verjetno v petek..tako, da se v primeru negativnega user posted image ..kar naročim za v ponedeljek pri mojem G..vmes pa imam še 2 dni za čakanje...Uf, zapleteno..

pa ti? javi kako in kaj...vesela bi bila dobre novičke!!!!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2006 18:55:48   
Anika_24
Joj, ne veš kako si želim, da nama je tokrat uspelo. Tudi midva bova test naredila konec tedna, ampak verjetno v nedeljo. In, če lahko vprašam koliko časa že delata na otročku? Sicer pa bodi optimistična, jst sem. user posted image

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2006 19:17:38   
hebeba
Sem tudi jaz, optimistična...Vedno gledam svetlo plat vsega! Hmmmm, na user posted image  delamo pri nas 2 mesec...zdaj bi šli v tretjega..Vem, da je zelo kratko, pa zato ni panike... Ko bo, bo...Pa bomo presrečni!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2006 8:53:46   
bačko
Midva pa bova začela delati dojenčka za moj rojstni dan.Meseca marca bova prvič poskusila.Pomoje je bolj redko da v prvič uspe, a ne?Lep dan!

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2006 10:50:12   
Monika79
Anika iskrene čestitke, sem prav sedaj brskala po albumih in sem zagledala tvoj pozitivni test user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke punca user posted image user posted image user posted image user posted image
pa so naše user posted image le pomagale user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2006 13:24:24   
brina_3
anika album te je izdaluser posted image
user posted image user posted image čestitkeuser posted image in mirno nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2006 13:39:15   
inja2
častitke anika in čimlepšo nosečnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.1.2006 14:01:22   
Anika_24
Punce, iskrena hvala. Najine sreče Vam sploh ne znam opisat. Zjutraj sva z dragim mal brskala po albumih in dodala najin trakec sreče. Očitno ste me hitro odkrile. user posted image  Še enkrat hvala za vse čestitke in dobre želje.

Tiste, ki še vedno upate, pa bodite vztrajne, enkrat bo zagotovo uspelo.

< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 13.1.2006 14:03:21 >

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?