Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: CD-ji za dojenčke - mnenje? 10.1.2006 13:30:19
|
|
|
|
Katrin
|
Mi imamo kar nekaj CD z uspavankami in glasbo za dojenčke (vse smo dobili v dar); eden izmed njih je tudi Od Raimonda Lapa. Meni so vsi všeč in tudi naša jih rada posluša med večernim dojenjem. Lp
|
|
RE: CD-ji za dojenčke - mnenje? 10.1.2006 13:38:27
|
|
|
|
bskrle
|
Mi smo jima vrteli klasiko, Mozarta, Bacha - je izbral mož, ki je prof. glasbe. Obe iamta izredno radi glasbo in lepo pojeta.
|
|
|
|
RE: CD-ji za dojenčke - mnenje? 10.1.2006 14:49:33
|
|
|
|
AishaM
|
Te CDje sem poslušala vse, saj jih ima kolegica. Sem si pa sama kupila le enega, ki mi je bil res super: Baby Classics (Raimond Lap, seveda) - je zelen ovitek.
|
|
|
|
RE: CD-ji za dojenčke - mnenje? 14.1.2006 22:20:53
|
|
|
|
rayy
|
Mi imamo Beethoven, Classics, Sleepy in Mozart- ta nam je najbolj všeč in mislim, da se tudi mali najbolj odziva na tega. Ker so vmes dodani glasovi dojenčkov in ropotuljic,... ki otroka pritegnejo k poslušanju.
|
|
|
|
RE: CD-ji za dojenčke - mnenje? 18.1.2006 5:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo si vso to glasbo posneli z Interneta (e-Mule), ampak Robi prav nič ne reagira nanjo - ne pozitivno ne negativno. Se pa nasmehne ob glasbi, ki sem jo poslušala celo nosečnost. Takrat se prav umiri. A kaj sem poslušala? Ojej...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.