|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ribe -kolikokrat
10.1.2006 12:37:17   
pupika
Punce kolikokrat na teden jeste ribe. Nekje sem prebrala da naj bi v času nosečnosti jedli minimalno 2*  teden. Zelo dober je v času nosečnosti losos.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ribe -kolikokrat
10.1.2006 12:45:41   
Barbs
Hja,

ribe tudi v "nenosečnosti" priporočajo 2x na teden.... jaz rada vse jem, mislim, res vse, ne morem verjeti, da mi ravno ribe v nosečnosti ful smrdijo. Vse kar spravim po grlu je kak tunin namaz, narejen doma. Ampak se ne sekiram. Pa tudi Ok se počutim. Pa tudi izvide imam bp.

Mi bolj paše sendvič s pršutom...user posted image user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2006 13:32:53   
PiaM
Hej, pupika, čestitke za pikico!user posted image user posted image user posted image  Sploh nisem vedla, da si nova user posted image ! Drži se in uživaj, pa vse dobro tokrat!!!user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2006 13:39:20   
KMALU
1x do 2x na teden pojem belo ribo
1x tuno ( v spagetih, solati, ...)
2x lososa (na zaru, v pecici,...)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2006 13:53:39   
pupika
PiaM hvala ti za čestitke. Saj še nič nisem obešala na zvon, kako bo pa naslednji teden na pregledu ti pa sporočim.

Kako si kaj ti PiaM pa tvoja pikica. Še malo pa boš lahko svojo pikico stisnila k sebi.

Kmalu, ti pa ogromno rib poješ. Jaz vem, da jih premalo jem, saj jih imam rada, samo to kar pri nas doma tašča skuha to potem jemo. Prejšnji teden sem si sama naredila skuše, samo so bile zmrznjene in niso bile sveže, priporočajo pa sveže. Tune si jaz ne upam, ker sem nekje prebrala, da ima veliko srebra v sebi. Sem pa včasih ogromno tune pojedla.

Ali si upate privoščit ribe v konzervah.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2006 14:02:18   
KMALU
Tuno lahko, le vsak dan ne..
Drugace pa belo ribo jem v restavraciji- kjer vem da je dnevno sveza, ker je doma prevec dela...
Losos se pa v pecico vrze..
Meni se ne zdi veliko.
To je dva kosila in dve vecerji v tednu , kjer imam 7 kosil in 7 vecerij...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2006 15:09:22   
petraz
Enkrat na dva tedna, čeprav bi jih morali večkrat. Partner jih ne mara preveč, tako da se potem prilagodiva drug drugemu. user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2006 20:31:35   
Vesna
včeraj sem pojedla pol postrvi in to glih za glih.to je druga riba v 10 tednih nosečnosti,ne gre pa ne gre.tuno sem si pa naredila  v solati enkrat.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.