Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zelo občutljiv ščegetavček 10.1.2006 10:04:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
hoj ovčka! tudi moj je od poroda tak, zelo občutljiv, zdej je že malo boljše. prej me je celo vložek motil, ko sem sedela ali hodila, no zdej po 14 dneh je veliko boljše čeprav se ga še ne smem preveč dotikat... glede krvavitve, je pa tudi pri meni kakšen dan že čisto rjava ali vodena, potem pa spet kakšen dan malo močnejša. tinka
|
|
RE: Zelo občutljiv ščegetavček 10.1.2006 12:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je bilo tudi tako. Jaz sem imela občutek, da so krivi vložki. Dva dni sem uporabljala alway-sultra vložke 8pred tem pa vse čas ver 80) in zaćel me je bolet ščegetavček in tudi že skoraj zaceljeni šivi. Ko sem šla nazaj na vir 80 vložke je bilo zelo hitro v redu. Pa še namazala sem ga kar z bepanthenom. Če imam kdaj slučajno gljivično vnetje, me tudi zelo boli ščegetavček. Takrat pomaga canesten mazilo.
|
|
|
|
RE: Zelo občutljiv ščegetavček 10.1.2006 21:43:25
|
|
|
|
NRMM
|
Tudi jaz imam podobne probleme kot ti ovčka, tako, da mislim, da je to povsem normalno. Tudi jaz kateri dan nimam skoraj nič več čišče, kateri pa spet malo krvi, ni pa hudo. Najbolj je takrat, ko moram na vlko potrebo , upam, da čimprej mine. Uporabljam pa še vedno vir ''plenice'', always mi nikakor ne odgovarjajo. 18 dni je že od poroda, upam, da kmalu mine vse.
|
|
RE: Zelo občutljiv ščegetavček 12.1.2006 21:50:16
|
|
|
|
soncek&luna
|
tudi jaz sem imela podobne tezave, kljub uporabi vir 80 vlozkov, drugih sploh prenesla nisem... cisca pa je trajala kar skoraj 6 tednov
|
|
RE: Zelo občutljiv ščegetavček 19.1.2006 10:14:44
|
|
|
|
lonja
|
Hoj Ovčka in ostale, tudi pri meni čišča še kar traja, pa je od poroda 20 dni. Če več počivam, je vsega skupaj manj, če pa sem velik na nogah, je krvavitve več. Uporabljam pa VIR 80, so res full bolš kot Always. Šivi pa me vsak dan manj bolijo. Mogoče katera ve, kdaj lahko rano začneš mazat s Kontratubexom, za celjenje brazgotin? Pa, pa lonja in ajda
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?