|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.1.2006 20:11:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne so Babylove pleničke?
9.1.2006 20:14:14   
tincci
Za čez dan dobre, če previjaš na 3 ure, drugače je vse mokro user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 20:14:47   
petarda
Mi smo jih imeli pred kakšnimi dvemi tedni (najmanjše) in smo bili zadovoljni.

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 20:39:41   
mojcadamijan
Lahko rečem samo GROZA-vse mokro pa previjamo na 2,5 ure

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 20:59:42   
mimica
Ravno to soboto sem ponovno  jih kupila, da vidim, če so že kaj boljše. No, adnes sem že hitela po Fixieske. Že čez dan premočijo, kaj bi bilo šele ponoči. Do sedaj ni bil še niti enkrat suhuser posted image . Vse pride skozi kljub temu, da ga previjam na tri ure. Zadnjič je bil še mož zraven polulan ( zgleda, da je ravno lulal , ko ga je držal na rokah ) tako, a je zgledalo kot da sploh nima plenice.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.1.2006 21:12:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 22:03:21   
taška30
user posted image  Jaz sploh ne razumem tega, nam so pa te nove 'slabše' babylove čist v redu, v bistvu jaz osebno sploh ne vidim razlike od starih, razen da so majceno bolj trde. še nikoli niso premočile, pa jo ima včasih na riti tudi po 4-5 ur čez dan, ponoči pa tudi do 14 ur in je čisto, čisto polna. Medtem ko Pampers so nam zmeraj premočile.
Očitno ima naša punči eno posebno rito.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 22:15:49   
b.nika
Nama se sedaj obnesejo, sem imela že 2 jumbo paketa ( 7-18 kg), pa niso nič premočile.
Lahko probaš, pa če niso ok, ti jih komot zamenjajo. user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2006 9:08:39   
Alina_alin
Tudi nam so ok in nimam nobenih pripomb. Za čez noč pa uporabljam Pampers Sensitiv, pa tudi Babylove bi ble ok. Ne vem kake so bile "stare". 

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2006 9:59:12   
tinkamiška
jst jih uporabljam za svojo  14 dni staro punčko, nikoli ne premočijo, ponoči je ne previjam, pa zjutraj nikoli ni bila premočena. čez dan pa previjam na 3-4 ure in je tudi vedno suha. jst sem zadovoljna z njimi.

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2006 11:23:09   
Jessy
Meni so "ta nove slabše" plenice čist vredu. Ponoči jih je imela po celih 12 ur, ali več gor, pa ni bila niti enkrat mokra. Podnevi jo previjam na cca 3-4 ure, pa se tudi še ni zgodilo, da bi ji premočile.
Malo sumim, da premočijo le fantkom, za deklice so pa vredu!!!
Sicer imam trenutno Pampers plenice, ker če hočem babylove, moram v LJ, kar pa ne grem pogosto. Pa so mi Pamperske tudi čisto vredu in tudi te še nikoli niso premočile.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2006 11:25:17   
Jessy
Aja, pa še tole...v paketu (midi) mislim, da jih je okrog 50-54 (se ne spomnim več), vem pa, da sva z možem preračunavala, da je ena plenica 40,30 SIT, če ti to kaj pomaga. Za cel paket se ne spomnim več cene.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2006 19:25:22   
tincci
50 pleničk, 1.999 SIT

< Sporočilo je popravil tincci -- 10.1.2006 19:26:34 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?