|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pleničke za kopanje
9.1.2006 19:24:41   
Bauka
Čao punce,

danes sem bila v Baby centru in mi je prodajalka rekla, da so najmanjše pleničke za kopanje (v bazenu) za otroka težkega 10-15kg (Pampers).  Ali kje lahko dobim manjše? Prosim za info. Hvala in lep pozdrav!

Bauka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pleničke za kopanje
9.1.2006 19:42:00   
Tejči
To pa ravno ne bo držalo..za kopanje pleničke dobiš od 7-13 kg, če so manjše ne vem, ker smo mi imeli pri 5 mesecih to številko..niso pa od Pampers, ampak neke nemške, ne vem kak se jim reče..kupli pa smo jih v DMu.

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 19:57:13   
Anonimen
Babylove pleničke od 7-13 kil, kupi se jih v DMju. Jih je notri 11. Za ceno, mislim, da 1.000 SIT (ne me za besedo držat).

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 20:14:35   
pika_b
Pozdravljena!

No jaz semrpravkar letala in iskala kopalke za user posted image . V dm-u imajo neoprenske hlače za kopanje dojenčkov v bazenih. Cena 1999,00sit. Jutri jih bomo prvič sprobali, tako, da info o uporabnosti jutri.

Velikosti so od S (do 6mes.) M (7-9mes), L in XL. Nič naj ne bi šlo skozi, so pa za večkratno uporabo! Edini problem, ki sem ga imela, je bila velikost. Izmed vseh dm-ov kar jih premoremo v Mb so imeli št. S le v enem. Še sreča!!!!

lp

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 21:09:11   
lelaval
Jaz sem jih kupila v DM - 4-9 kg.

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2006 11:46:56   
arielca
Prejšnji teden sem jih kupila v DM, in sicer so Babylove Schwimm Windeln (4-9 kg, 12 plenic), cena pa 999 SIT.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2006 19:50:53   
pika_b
Sporočam obljubljeno, kako se odnesejo dm-ove kopalne hlačke za večkratno uporabo.

Imamo velikost S (3-6mesecev); 4-8kg, otroček ima sedaj 6.5 kg (smo bolj suhceni in nimamo zaoblenih bederc, da bi gumica stisnila) in so mu male velike, sicer pa so o.k., niso ravno takšne kot jih lahko kupiš na plavalnem tečaju vendar so vredu.

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.