|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tako punce,mene pa spet zanima....glede psihe...
9.1.2006 17:51:05   
naja78
hajlo.
sem 4 dni po laparo in histeroskopiji.naj bi bilo vse b.p.,le ene mim zarastline so mi odstranil,ki pa nimajo veze z rodili.user posted image user posted image

danes sem govorila z G ki me je operiral in mi je komentiral,da je vse uredu.
torej se zdaj sprašujem in sprašujem tudi vas,če je moj tip ok,jaz ok,pa če dodamo še spodbudo-klomifen,pa če še vedno nav nič,.......gre za nepojasneno neplodnost.
kako vraga,nehala sem premišljevato o vsem že več kot pol leta.od HSG-ja.ni mi jasno,da pravijo,da je psihično.
naj katera pove,jaz več ne vem kaj naj si razlagam kot psihična obremenitev.saj vem da je user posted image user posted image loterija,pri kateri imaš 25% možnosti približno,na vsak cikel,tooooreeeej.

kako to mislijo psihično ne rata,saj valda ne sexam zarad user posted image .upam malo že,kaj več pa ne,ker sem vidla da to ni kar tko.juhico zakuhat pa te pogrerje......če me kaperate......so what?!!!

čudno razpoložena vaša naja78.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tako punce,mene pa spet zanima....glede p...
9.1.2006 18:01:15   
Dreamy
Ne vem, kako naj ti napišem kakšno vzpodbudno besedo, glede na to, da sem sama komaj začela delati na user posted image  in da že sedaj komaj čakam na čas, ko zagledam user posted image , čeprav vem, da je nosečnost res bolj loterija!
Verjamem, da psiha vpliva na zanositev, samo ne vem pa če si človek lahko privošči v tem času življenje brez nikakoršnje obremenitve.
Če se že ti kot oseba trudiš živeti v miru, brez stresa, popolnoma neobremenjena z vsemi,.....poskrbijo drugi ljudje, da se stres prikrade vate.
Kaj boš potem!?
Naja, ne vem, če sem ti sploh kaj pomagala!?
Jaz ti lahko samo pošljem en user posted image   v upanju, da boš kmalu boljše volje!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 18:03:40   
emaa
ne se sekirat naja, nepojasnjena neplodnost ne pomeni, da je psihično kaj narobe, pomeni, da še niso tolko brihtni, da bi ugotovili kaj preprečuje zanositev, nekja pa verjetno jo, saj drugače bi zanosila. Sicer pa najprej pojej klomifen, pridno user posted image  med O, pol bomo pa vidli kaj bo, pa če se splača sekirat že zdaj. Glavo gor, saj bo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 18:13:46   
Skorpija
Naja ne obupuj! Boš videla, da bo uspelo. Ne obremenjuj se s tem kaj bo in ne bo preveč, saj nič ne pomaga. Tako pač je, vse ma svoj razlog...

Uživajta, imejta se rada in..... Ja ni vrag, da bo ratalo!!!!!! Psiha je pa čudna žival, ki se je ne da kar na ukaz kontrolirati. In v življenju pridejo obdobja. Včasih so mozaik, ko se vsi koščki sestavijo, poklapajo in vse štima, da še sam ne veš kako. Včasih pa lahko koščke s fleksarco obdeluješ, pa ne bodo šli skupaj in bo vse skupaj kaos. Se pa iz vsakega obdobja nekaj naučiš, če ne drugega pa to, kateri ljudje so pripravljeni magari tudi fleksarco s tabo držat pa koščke po kaosu pobirat... A ni to lepo?

Vso srečo!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2006 8:27:08   
naja78
punce,hvala za te besede.
nisem žalostna,obupana,nestrpna.......
na živce mi gre,ker zdaj po posegih bom spet imela upanje,da kaj bo,...pa me je že tokrat razočaralo.
zato vem,da bom spet upala,...torej premišljevala o tem.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2006 10:34:44   
tinkamiška
naja, takoj nehi razmišljat o neplodnost! bom hudauser posted image

dej, zdej pa morš bit mal optimista veš, ker drugač, je brez veze it čez vse te postopke, ko štorajo po teb. stisn zobe in študirej kako lepo sonček sije zunaj...sej vem, da je hudo, ampak sej je prav, da boš zdej spet upala ne?

počaki zdej na to Muser posted image in ji pokaž user posted image , ker je kmal ne bo več k teb!

drži se in me upamo s tabo!!!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2006 12:49:04   
naja78
hvala tinka.user posted image sem že sklenila,da bom bolš vole,da počakam do teuser posted image ,potem pa akcija.in itak bo pomlad-kmalu pa moj RD pa še in še se bo dogajalo.tako da sem vesela,da je mimo,da je vse ok,enkrat bo že,kajne.

pošiljam ti šopek user posted image in enega poljubčka,ker si tok fejst punca.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?