Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Audi A4 in zračna blazina 9.1.2006 17:24:04
|
|
|
|
baguSka
|
Zakaj pa bi to izklapljala?? Drugač pa na servisu. To ni home made deu, razn, če je tvoj mož mehanik oz. avtoštromar in se spozna na te stvari.
|
|
|
|
RE: Audi A4 in zračna blazina 9.1.2006 17:28:58
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zakaj pa bi to izklapljala?? Drugač pa na servisu. To ni home made deu, razn, če je tvoj mož mehanik oz. avtoštromar in se spozna na te stvari. ah kurent, no jaz jo na mojem tud sama izklopim na mojem (sicer ni audi) je ob strani armaturke, moraš vrata sopotnikova odpret, da vidiš, potem pa s ključem od avta premaknem na off in pol mi na armaturki sveti lučka z narisanim izklopljenim air-bagom stranski in voznikov pa se mi ne dajo izklopit no, kurent zdej pa veš, da sem avtomehanoštromarka
|
|
|
|
RE: Audi A4 in zračna blazina 9.1.2006 17:33:51
|
|
|
|
smrček
|
BaguSka, izklopit ga moram zaradi otročka, ki bo na sprednjem sedežu v jajčki. Tudi zadaj ga ne morem dat, saj je air bag v sedežih
|
|
RE: Audi A4 in zračna blazina 9.1.2006 17:38:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
smrček - problem je samo sprednji sopotnikov air-bag, saj je lupinica obrnjena v nasprotno smer vožnje in bi jo air-bag stisnil v sedež, če bi se odprl stranski so ob strani in se v to smer tud odprejo, zato se izklopi samo sprednji sovoznikov - pri mojem avtu je točno narisano na nalepkah kako in kaj drugače pa poglej v knjižico z navodili o uporabi avta, tam bi moralo pisat kako izklopit, če se izklopit da na avtu od mojega moža se air-bag ne da izklopit
|
|
|
|
RE: Audi A4 in zračna blazina 9.1.2006 17:47:37
|
|
|
|
Ro-La
|
Poglej v navodila za uporabo Mi smo jih izklopili z bumom , vklapljali pa jih ponovno ne bomo, ker so vredni več kot avto
|
| Stran: [1] |
Zagovor diplome- vino?Zagovor diplome- ob zaključku zdravljica z člani komisije- faks- vino- da ali ne?da (
52%)
ne (
48%)
Število vseh glasov: 197Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!