Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 15:46:47
|
|
|
|
mila1
|
To bo tudi za mene dobro imam nek strah pa ne vem zakaj.Zaenkrat se ga ne potrbujem,ampak nikoli ne veš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2006 15:57:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 16:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
bubabaya , če je pa res Bom jaz šla sprobat pa ti javim
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 16:15:13
|
|
|
|
artista7
|
to bi bila dobra varianta zame. A ta zdravnik ima koncesijo ali bo imel samoplačniško ordinacijo?
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 16:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
O hudo! Dej sporoči
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 17:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: artista7 to bi bila dobra varianta zame. A ta zdravnik ima koncesijo ali bo imel samoplačniško ordinacijo? Bom dragega vprašala, ko se zbudi, je šel z Max Luko ajat. On ima namreč to čez. Topil pa bo karies z ozonom.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 17:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo par odgovorov: - bo samoplačniško, ker zaenkrat ne rabi koncesije - začne 1.februarja - terapija za en zob s kariesom bo stala nekje 10.-12 jurjev. Zgleda pa nekako takole: Če sem ga prav razumela ti ta zob pošprica z ozonom, nato pa dobiš domov neko pasto s katero si 3 tedne umivaš zobe in karies izgine. Potreben je samo en obisk pri njem. Pravi, da je popolnoma neboloče. - na tak način bo zdravil tudi tiste zobe, ki imajo poškodane živce (kot veste ta zob boli kot satan). Zagotavlja, da bo uničil živec tako, da te nič ne boli. - za nosečnice popolnoma varno, ker ne dobiš nobene injekcije - zelo primerno za otroke No to je nekako tako.
< Sporočilo je popravil URSKA -- 9.1.2006 17:44:00 >
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 18:29:24
|
|
|
|
Nasy
|
uf, le bejži na probo, potem pa nujno poročaj!!!
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 20:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj me koklja brcne, če je to res. Predvsem za tisto z živcem! A pri granulomu tudi zdravi s spraji? Ehm, saj tudi v Angliji in Argentini (pa še kje drugje) operirajo razni kirurgi brez skalpela ...
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 20:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Selena, če verjameš ali ne je tvoja odločitev. Jaz sem govorila z njim po telefonu, ker sem želela informacije, saj sem vedela, da bodo nejeverni Tomaži. Kako je z granulomom ne vem, ker nisem zobozdravnik, za vsako bolezen ga pa tudi nisem vprašala. Vprašala sem ga to, kar sem zgoraj napisala. Če pa kateri nejeverni Tomaž ne verjame, naj pokliče 1. februarja, ko bodo začeli delati.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 20:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma saj se hecam, no. Saj ni bilo mišljeno tako resno. Je bilo pisano z nasmehom! Bog daj, da je res. Je pa res, da dokler zdravnik, ki kasira, to pravi, ne verjamem, če bo pa katera probala in rekla, da je res, pa bom. Verjetno.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 21:00:33
|
|
|
|
artista7
|
ja no, poceni tudi ni tale zobošintar.. Se podpišem kar pod ta zadnji post od selene, pa bomo potem videli.
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 21:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Baje imava midva z dragim zastonj. Ja bi šla, pa nimam česa popravljat, bom pa dragemu rekla, naj gre preizkusit. Meni se pa 12 jurjev ne zdi veliko za otroka, ki potem ne bo imel strahu pred zobozdravniki. Pa tudi za tiste ki se jih bojijo kot in padajo skupaj ali pobegnejo. V končni fazi pa stane samo kot en pulover ali kavbojke
|
|
|
|
RE: Zobozdravnik malo drugače 9.1.2006 22:59:27
|
|
|
|
Annny
|
Super!!! Kaj da ni poceni! Artista, najbrž nikoli nisi šla k zobozdravniku samoplačniško...meni je zadnjič naredil na 2 zobeh mineralni premaz (1 minuta dela) in sem plačala 13 jurjev...pa drugače imam OK zobe, ampak kadar grem, je skoraj vedno 15 jurjev in več. Kaj je šele s tistimi, ki imajo resne zobozdravstvene težave in hodijo samoplačniško...raje ne pomislim. A ni zadnjič ena napisala, da so zobje upokojenca vredni toliko kot nov avto srednjega razreda? Bog daj, da je to res in da se karies lahko pozdravi tudi na ta način. Ravno zdaj sem rekla mojemu dragemu:' Potem bova pa čez 10 let otrokom kazala plombe in jim pripovedovala, kako so v naših časih zdravili karies...s svedrom... ' Lp in hvala za to novico!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?