|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet aktivan na RR
9.1.2006 10:55:36   
Neža81
Pozdravljene!

Po dooolgem času, se spet javljam na RR! Nekatere se me še spomnite, nekatere ne. Nema veze user posted image . Pa kolikooo novih imen!!! No, jaz sem "prenehala delovati na RR" pred pol leta, čeprav sem prej vsak dan tukaj kvasila bedarije. Ker pa sem že z RR bila čisto obdsedena, sem se odločila, da se malo relaksiram in malo pozabim na user posted image  (seveda pa sva ga z mojim user posted image  pridno delala). Po letu in pol mi še vedno ni usojeno zagledati user posted image user posted image . 19.1. imava pregled v MB (dr. Rejlič), tako da bomo videli pri čem smo.
Tako od danes naprej sem spet vsak dan aktivna članica RR.

Lep dan, NEža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet aktivan na RR
9.1.2006 11:01:29   
pupika
Ojla Neža, dobrodošla spet med nami. Sem se ravno prejšnji teden spraševala kako je kaj s teboj in kje si.
No in sedaj sta korak bliže k user posted image . Dr. Reljič pa je zelo v redu doktor in boš videla z njegovo pomočjo ti bo kmalu uspelo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 11:10:52   
Skorpija
Helou Neža!

Se te še spomnim in upam, da bo s tvojo pomočjo tule gor še malo bolj živahno!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 11:22:51   
Mijavček
Oj Neža, tud jaz se te spominim, uelkom bak! user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 13:39:47   
lelaval
Dobrodošla nazaj !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2006 14:38:33   
Monika79
Hallo Neža, te sicer ne poznam od prej, ker sem bolj nova na tem forumu, ampak vseeno dobrodošla med nas user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 14:42:50   
ELCA
dobrodošla spet med nami upam da ti bo kmalu uspelo zanositi user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 14:53:00   
SANIKA
ojla!tudi jaz sem bolj med novimi tukaj in te lepo pozdravljam!tud jaz in moj dragi se že en čas trudimauser posted image ,zato tudi tebi želim vso srečo pri user posted image in upam da nam bo vsem čim prej uspelo!! lep pozdrav
Sanika iz Mb

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2006 14:55:55   
Neža81
Najlepša hvala za dobrodošlico in lepe želje! Upam, da se bodo te želje res kmalu izpolnile. Zdaj pa tečem na obisk v porodnišnico k prijateljici, ki je zjutraj rodila trojčke.... o majke milo... kar tri naenkrat in to po naravni poti ( zanositev in porod).  user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan, Neža

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2006 14:57:13   
anadejka
Bembti Neža kod s hodila tok doug!Le glej da tokrat res ostaneš,jest prou pogrešam kšne neumnosti vsak jutr!

Pa valda ti želim da čimprej zagledata svoj + Sej če gresta zdej v preiskave,se bo kmal začel dogajat ;))

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2006 14:58:35   
anadejka
Hudoooo!!!!Matr to pa je fenomen!Čestitke še v mojem imenu!!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2006 15:48:49   
emaa
Živjo Neža welcome backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2006 16:38:45   
PiaM
Pozdravljena nazaj. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2006 17:42:15   
naja78
ojla neža.sem se glih sprašvala kje tičiš.
kot vidiš sem še vedno tu.saj se me spomniš.upam,približno isto sva začele.

veš kaj,mislim,da rr nima nobene veze s tem al si ti ploden al nisi,torej če je enim usojeno bodo takoj zanosile,ene pa pač ne.tko da jaz ostajam tu gor,kjer so fejst babe, čeprav pa nič več ne študiram kako in kaj.blebečem pa glih tko.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2006 19:17:40   
Marina_
Pa če je to res?user posted image Sem ravno danes mislila na tebe na skye in na Geo1! In kot da si mi brala misli si se oglasila!Dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še to mislim da sma se videle na Zečiču v DT pred novim letom neuser posted image
Lepo bodi in vse naj po pregledu!!!

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2006 9:45:15   
Neža81
Frizerka!!!  Pa lih to sem te misla vprašat, glede Zečiča. Še mojmu sem rekla, da ne vem če si ti al nisi ti. Samo to s trebuhom mi ni blo jasno, ker nisem vedla da si noseča. Ko si pa šla ven, pa sem te gledla in sem misla, da če si prava me boš pozdravla. Samo spogledle sma se in to je blo vse. Veš kak sem te skoz opazovala med koncertom in ugotavlala al si al nisi. Še nosiš kaj ŠNELFUKARCE? Še to povej, si že rodila al ne?

Jooj, kak vas je po dolgem cajtu spet lepo brat. Kdaj bpmo mele spet kako srečanje, a?

Neža

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.1.2006 10:41:12   
tinkamiška
Hojla Neža!

si le prišla nazaj, ti želim, da bo zdej kmal ratal. do takrat pa le afne guncejuser posted image user posted image user posted image

fajn bot!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.1.2006 11:06:58   
Neža81
Ojla Tinkamiška!

Ti pa cartaš,a? Madonca, ko sem ti favš user posted image user posted image user posted image .... ti kr cartaj, saj si si po takem času zaslužila!!! user posted image user posted image user posted image

Neža

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2006 16:15:09   
Rahelca
TinkaMiška, čestitam.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2006 17:11:55   
Marina_
Joj Neža kak ti mene nasmeješ neuser posted image
Ja rodila še nisem pa imam še čas vešuser posted image .
Jaz pa nisem bila prepričana al si al nisi pa sem še mojemu možeku pol rekla da te bom tukaj vprašala o tebi pa ne duha ne sluha.user posted image No pa si le prišla nazaj k nam.user posted image
Čuj glede f...španarc-sem jih dala na stran ker zdaj niso najbolj primerne.user posted image Ko pa rodim pa si jih takoj gor oblečem o.k!
Bodi mi lepo pa piši kajuser posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?