Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 6:30:16
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jooj kolk sem jst dons utrujen, dajte mi jesti, dajte mi piti... NAprej pa ne vem, kako gre...pa ne vem, kdo to izvaja.
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 7:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, že večkrat je bila kakšna, odvisno od obdobja. Še največkrat je bila tista Odšla bom še to noč, zbrala bom pogum ...
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 8:34:28
|
|
|
|
soncece24
|
Athena Cage - All or nothing Live your dreams it´s not as hard as it may seem you gotta work to get the cream on your hopes you will see from your fears, you have to win yourself it´s all or nothing give your everything.... Taka sem jaz: ko si nekaj res ful ful želim bom dala vse od sebe da to dosežem!
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 8:39:16
|
|
|
|
urbancek
|
Jih je kar več, včasih tista - Jaz sem nor, včasih - Joj kok sem jes dons utrujen, za vsak dan bi se našla kakšna druga, odvisno od razpoloženja. Lp
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 9:09:36
|
|
|
|
nejcko
|
Se bi jih našlo kar veliko. Drugače se mi pa zdi, da je Hesse o meni napisal kar cel roman (Stepni volk), samo za kamuflažo mi je v knjigi spol spremenil, haha.
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 9:27:57
|
|
|
|
tanikaa
|
Uf Kerensa. Sve očitno že dve .
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 12:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pesem: Izpod marelice ...sad ima sina dva, muža pravnika... sina enega že imam, delava na drugem, žena pravnika bom pa postala marca.
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 12:18:34
|
|
|
|
Pupica
|
Tabu-Angel
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 12:23:17
|
|
|
|
muki1
|
Večkrat ona pesem od Josipe Lisac: Danas sam luda ( Danas sam luda, ne znam što hoču, danas sam luda želim samoču......)
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 13:01:51
|
|
|
|
tipajaz
|
Jani Kovačič - delam, delam, delam, delam ko zamorc...
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 13:40:57
|
|
|
|
taška30
|
Jinx - Tamo gdje je sve po mom Tko je kralj, tko pleše sam? Sve tajne ovog karnevala znam, Muči me samo da li tu sam gost, Možda i moje lice krije lica još... Al', čemu strah i čemu sram? Ja neću više čekati ni dan, galama zove, ali neću s njom: idem tamo gdje je sve po mom! Da ne poludim, da ne mislim, da ne čujem i ne vidim, da ne izgorim u sjaju tom, idem tamo gdje je sve po mom Tamo gdje je davno stao sat i vrijeme broji se na bezbroj načina, tamo gdje još ima snova, tamo gdje je parada ova nema puno smisla, vjeruj mi... Čemu strah i čemu sram? Ja neću više čekati ni dan, galama zove, ali neću s njom: idem tamo gdje je sve po mom! ------------------------------------------------------------------------------ Ni ravno moje življenje, ampak velikokrat se najdem v njej...
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 13:54:41
|
|
|
|
KIRA
|
ne, take pa res ni. so nekatere, ki so v nekaterih življenjskih situacijah kar brizu resnice oz. dejanskega stanja, ampak da bi kera šla točno name, se pa nobenen ne spomnim. najbrž je niti ni. sem preveč unikatna.
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 14:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ... dve Prva je: Bil je tako prikupno zmeden (pojma nimam kdo izvaja) Druga pa je: Ker jaz delam vse počas' (Adi Smolar)
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 15:29:19
|
|
|
|
Skorpija
|
I got a life, but it refuses to shine... mislim da je od Annie Lenox
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 18:33:19
|
|
|
|
Nasy
|
veliko jih je, vsake toliko menjam pesem zdej ja na primer aktualna >jaz sem tako zaspan..<mislim, da od zmelkow drugače pa kerensa izgleda, da nas je več takih za to pesem
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 10.1.2006 0:54:40
|
|
|
|
polona2
|
Hvala ker ste me spomnili na Josipo, torej; Magla (svuda)...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?