Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 8.1.2006 21:57:02
|
|
|
|
KMALU
|
Vse smo razlicne... to je cisto normalno... bodi vesela in ne brez veze panicarit..
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 8.1.2006 22:05:03
|
|
|
|
lelaval
|
Ne skrbi, če se počutiš O.K. in je z otrokom tudi vse O.K., te nima kaj skrbet, saj zato, da se ne zrediš preveč skrbi tvoj prvorojenček.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 8.1.2006 22:26:30
|
|
|
|
wallery
|
Ne skrbi če se počutiš v redu kg bodo že še prišli saj imaš še več kot pol nosečnosti pred sabo
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 8.1.2006 22:30:56
|
|
|
|
AishaM
|
Ne skrbi. To je lahko v začetku nosečnosti povsem normalno. Glede na to, da pa imaš doma še mahnjega otroka, pa sploh ne skrbi. Če paziš na ustrezno prehrano, boš v prihodnje zagotovo začela pridobivati kg. Govorim iz lastnih izkušenj, ko sem na začetku nosečnosti shujšala za 3 kg. In glede na mojih "skromnih" 56 kg, ki sem jih imela pred tem, je to res veliko. Ampak se je vse uredilo.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 8.1.2006 23:03:14
|
|
|
|
KODA
|
Ne skrbi.Če je s tabo in otročkom vse vredu in se ti dobro počutiš,ne vidim razloga,da bi se obremenjevala s tem. Jaz sem se v taprvi nosečnosti zredila samo 8 kg.
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 7:17:07
|
|
|
|
puncica
|
Sem v 23 tednu in sem se do zdaj zredila 3 kilce, tako da po moje še ni treba paničarit, sploh če laufaš za tamalim, tud pri nas je bilo podobno s tem da je bilo meni še na začetku ful slabo da sem 2 kilce dol spravla, no v bistvu imam zdej eno kilo več kot pred nosečnostjo, pa mi noben ni nič rekel da bi bila shujašana al pa kej, pa tud G ni nič rekla da bi bilo kej narobe, tako da po moje ni treba še paničarit, otrok si že vzame kolk rabi.
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 8:49:24
|
|
|
|
Barbs
|
Glej, Barby, tvoj dojenček je v tvojem telesu "mali parazitek", ti si njegova mamica - gostiteljica. To pomeni, da si bo mali pikec vzel in si jemlje VSE, ampak res vse, kar potrebuje za svojo rast in razvoj. Tudi na račun tega, če bo tebi kaj "zmanjkalo". Torej - za malega ne skrbi, če si pa ti "bolj švoh" zaradi tega, če bi recimo bila poleg hujšanja tudi slabokrvna ali bi imela kakšne druge težave ( ki pa jih ne opisuješ) potem bi pač morala začeti bolj misliti tudi nase - s kakšnimi vitaminskimi tabletkami in vsakodnevno porcijo zelja in krvavic!!!! ( hecam se)
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 9:29:26
|
|
|
|
Marogica
|
Ni ravno normalno, da v nosečnosti shujšaš, razen če bi prve 3 mesece zelo dosti bruhala. Je pa res, da je vsaka ženska drugačna in ni nič narobe. Jaz bi se na tvoje mestu posvetovala z ginekologom. Če bo on rekel, da je OK, potem se nimaš česa bati. Lepo nosečnost ti želim
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 9:46:25
|
|
|
|
MarijaPo
|
Ohoj, jaz sem na zacetku tudi malo shujsala, ceprav sem se s hrano zelo borila - sem skusala jest toliko kolikor so mi rekli, da je treba in res sem se zelo trudila. Zdaj, v 21. tednu sem tezja za 2.5 kg in sem zelo zadovoljna, preberi si tale clanek. http://www.mojmalcek.si/nosecnost041/teza_nosecnost.php
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 9:56:35
|
|
|
|
Cikica
|
Ja tudi jaz sem na začetku shujšala potem pa so mi šle kile gor. mnjam,mnjam..
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 9:59:05
|
|
|
|
eya
|
V prvih treh mesecih naj ti teža zaradi nosečnosti sploh ne bi smela it gor, tako da se sploh ne sekiraj. Si pač malo bolj aktivna, to ne pomeni, da je otroček za karkoli prikrajšan in da strada. Do 5. meseca naj bi se zredila samo za 2,5 kg. Lp!
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 13:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sicer nisem shujšala v prvih mesecih, ampak mi prve tri mesece in pol ni šlo gor nič. Pa sem kljub temu uspela do danes, ko sem en teden pred rokom, pridobiti kar 22 kg. Pa več ali manj vseskozi enako jem, samo nimam nobenega malčka, ki bi ga rabila lovit okoli. Mogoče bo v drugo bolje, ko bom prvo pikico lovila in se ne bom tako zredila.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 14:54:59
|
|
|
|
lenika
|
Jaz sem se tudi na začetku sekirala, ker se nič ne redim. No sedaj pa razmišljam obratno. Sem v 6. mesecu in imam že 6 kg plusa.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 15:32:08
|
|
|
|
ElaM
|
Tudi jaz sem ena tistih, ki smo se do 16 tedna, zredile zelo malo cca. 1 kg in me tudi občasno kar malo razjeda. Smo že tako narejeni, da nam nikoli ni nič prav, če bi se pa redile bi pa spet jamrale v drugo smer.
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 9.1.2006 19:36:38
|
|
|
|
cebelicamaja
|
Pri meni je enako. Na začetku -4kg, sedaj pa že plus 12kg (sem hitro nadoknadila ). Sem v 33. tednu. Je pa res, kar je napisala Barbs. Malemu bo začelo manjkati takrat, ko se bo tebi že konkretno poznalo. "Parazitki" v našem telesu že poskrbijo, da njim nič ne manjka . LP, maja
|
|
|
|
RE: Nosečnost in kilogrami! 10.1.2006 10:18:42
|
|
|
|
Eviii
|
sama sm pred v zadnjih letih pridobila kr neki kilc (okoli 8). in na začetku se nism prou nič redila. do 30. tedna sem pridobila 4 kilce. zdej med prazniki pa kr dve (upam, da bom ostala na tem do naslednjega pregleda drugi teden). pa naš-a pridno raste in mu-ji nič na manka. že zadnič je bil-a kr precej težek. pa tudi nobenga bušija še nimam. ljudje si pač mislijo, da sm se zredila za tistih par kil v zadnjih mescih. ko pa povem, da sm v osmem mescu, jih pa na rit vrže. tako da nej te kile nič ne skrbijo. bodo že same šle gor, ko bo treba.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?