|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cel kup vprašanj - malo čudna
8.1.2006 19:23:20   
Anonimen
Živjo vsem, ki ste že postale mamice.

Tudi jaz sem postala mamica, ki pa ima veliko vprašanj:

ROJSTNI LIST: kdaj ste dobile rojstni list? Ali ste res čakale 1 mesec, da so vam poslali po pošti ali je katera dobila že prej?

DAVČNA ŠTEVILKA: hm, davčno številko dobimo na občini, kjer živimo, a ne. In tukaj moraš imeti tudi rojstni list s seboj. A rabiš še kaj?

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE: mala bo zavarovana po očetu. A na firmo mora nesti rojstni list otroka ali je potrebno nesti še kaj? Ali potem firma rihta naprej, da dobiš zdravstveno knjižico, ali kako poteka to potem? Ali je odvisno od firme same? Kako je bilo to pri vas?

Ok. To naj bi bilo vse. Res so malo čudna vprašanja, ampak me zanima kako ste ve to speljale, da ste dobile vse to.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cel kup vprašanj - malo čudna
8.1.2006 19:28:24   
lex
Rojstni list dobiš po pošti, pri nas je trajalo kak tedne, ali dva user posted image , potem sva poklicala na CSD, da je moj šel podpisat očetovstvo in potem moraš po tistega sam na matični urad.

Davčno so poslali v roku 3 ali 4 dni po tem ko sva prišla domov (pač te zvohajo sploh ni treba nikamor hodit)

Zdravstveno pa zrihtata v njegovi firmi z rojstnim listom, se ostalo mu bojo povedali na firmi. Mi smo imeli zaplet glede njegovega imena, ker ga je napisala Alex, namesto Aleks in pol je una na zdravstvenm full norela, zakaj nismo prej opazili (jaz sem šele takrat ko smo dobili kartico) in je bilo potrebno staro stornirat in naročit novo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 20:49:42   
HuAnita
Davčno dobiš na davčni izpostavi - jaz sem morala sama ponjo v CE. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2006 21:27:58   
NinaŠ
ROJSTNI LIST po pošti 3. dan hčerkinega rojstva (očetovstvo sva uredila že prej)

DAVČNO ŠTEVILKO po pošti v 2 tednih

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE oče nese rojstni list v službo in tam zrihtajo naprej, kartico dobiš po pošti. Dokler kartice ne prejmeš oz. največ 2 meseca lahko gre k zdravniku z očetovo kartico.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2006 22:29:12   
Anonimen
Rojstni list lahko prevzames na Maticnem uradu en dan po tem, ko v porodnisnici oddas maticarki svoje podatke, samo prej moras telefonirati tja, da ti ga nastimajo.
Davcno stevilko prevzames na DURSu, isti dan, ko je narejen rojstni list, moras pa imeti s sabo fotokopijo rojstnega lista.
O zavarovanju pa nimam pojma. Ce bo zavarovan po ocetu, mora verjetno to oce urediti v sluzbi. Zdravstveno izkaznico gres pa narocit na ZZZS in jo dobis v 14ih dnevih priporoceno po posti.
Vsaj tako je v Ljubljani.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?