Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cel kup vprašanj - malo čudna 8.1.2006 19:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo vsem, ki ste že postale mamice. Tudi jaz sem postala mamica, ki pa ima veliko vprašanj: ROJSTNI LIST: kdaj ste dobile rojstni list? Ali ste res čakale 1 mesec, da so vam poslali po pošti ali je katera dobila že prej? DAVČNA ŠTEVILKA: hm, davčno številko dobimo na občini, kjer živimo, a ne. In tukaj moraš imeti tudi rojstni list s seboj. A rabiš še kaj? ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE: mala bo zavarovana po očetu. A na firmo mora nesti rojstni list otroka ali je potrebno nesti še kaj? Ali potem firma rihta naprej, da dobiš zdravstveno knjižico, ali kako poteka to potem? Ali je odvisno od firme same? Kako je bilo to pri vas? Ok. To naj bi bilo vse. Res so malo čudna vprašanja, ampak me zanima kako ste ve to speljale, da ste dobile vse to.
|
|
|
|
RE: Cel kup vprašanj - malo čudna 8.1.2006 19:28:24
|
|
|
|
lex
|
Rojstni list dobiš po pošti, pri nas je trajalo kak tedne, ali dva , potem sva poklicala na CSD, da je moj šel podpisat očetovstvo in potem moraš po tistega sam na matični urad. Davčno so poslali v roku 3 ali 4 dni po tem ko sva prišla domov (pač te zvohajo sploh ni treba nikamor hodit) Zdravstveno pa zrihtata v njegovi firmi z rojstnim listom, se ostalo mu bojo povedali na firmi. Mi smo imeli zaplet glede njegovega imena, ker ga je napisala Alex, namesto Aleks in pol je una na zdravstvenm full norela, zakaj nismo prej opazili (jaz sem šele takrat ko smo dobili kartico) in je bilo potrebno staro stornirat in naročit novo.
|
|
RE: Cel kup vprašanj - malo čudna 8.1.2006 20:49:42
|
|
|
|
HuAnita
|
Davčno dobiš na davčni izpostavi - jaz sem morala sama ponjo v CE.
|
|
|
|
RE: Cel kup vprašanj - malo čudna 8.1.2006 22:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Rojstni list lahko prevzames na Maticnem uradu en dan po tem, ko v porodnisnici oddas maticarki svoje podatke, samo prej moras telefonirati tja, da ti ga nastimajo. Davcno stevilko prevzames na DURSu, isti dan, ko je narejen rojstni list, moras pa imeti s sabo fotokopijo rojstnega lista. O zavarovanju pa nimam pojma. Ce bo zavarovan po ocetu, mora verjetno to oce urediti v sluzbi. Zdravstveno izkaznico gres pa narocit na ZZZS in jo dobis v 14ih dnevih priporoceno po posti. Vsaj tako je v Ljubljani.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?