Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije... 8.1.2006 19:24:20
|
|
|
|
lex
|
Ponavadi imajo otroci refleks bruhanja - mojega, če je malo večji košček, kar na bruhanje sili. najbolje je da kar obrneš z glavo navzdol, da mu mleko steče iz sapnika. Ni ti treba bit panična kajti naši malči se mrajo še vsega naučit - tudi jest in pit.
|
|
RE: Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije... 8.1.2006 19:48:32
|
|
|
|
mikecpikec
|
Pri nas je bilo isto. Pa se mu ni zaletelo samo med oz. po dojenju, ampak tudi kar tako. Npr. ponoči, cca 2 uri po tistem, ko sva pojedla, kar nekajkrat se mu je zaletelo v avtu med vožnjo itd. Sem tudi že zganjala paniko. Pediatrinja nam je svetovala, da naj ful podiramo kupčke, pa da naj vzglavje dvignemo itd. Nekje pri treh mesecih pa je to minilo. Sicer "bruhca" občasno še tudi sedaj pri skoraj 7m, ampak ni več take krize.
|
|
|
|
RE: Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije... 8.1.2006 19:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja poznam to! sicer se naši ni zaletelo mleko ampak sluz k se ji je nabirala k je bla prehlajena. isto se ji je zaletel da je ostala čist brez zraka! ne vem kok sec je to trajal, men se je zdel da 2ure. pa tamala je bla šele ene 2 mesca stara js pa sama doma. kap me je skorej. isto sem ho postavla na glavo in zdravn tulila tisa dihej, jokej in jo po hrbtu na rahlo tolkla. k sreč je zajela pol zrak, pa še jokala ni ne vem kva pol. ja sem pa mislna da bo pobral mene še hitrej k pa no
|
|
|
|
RE: Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije... 8.1.2006 20:28:42
|
|
|
|
tincci
|
Moji je pa zadnjič mleko tok ven udarlo, da ji je šlo še čez nos!!!?? Bogica
|
|
|
|
RE: Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije... 8.1.2006 20:38:24
|
|
|
|
janjja
|
Jaja mi je znano. Tega sem se vedno bala, še sreča da je to obdobje mimo.
|
|
|
|
RE: Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije... 8.1.2006 23:45:21
|
|
|
|
KODA
|
Naš tastarejši je imel tako močan GER,da je trajal do cca13 meseca.Bruhal je v loku,tako,da ko smo kam šli,samo morali obvezno vzeti sabo ful cunj. Bruhati njemu,še danes ni problem.Ful hitro ga lahko izzove. Na začetku se mi je otrok **** smilil,nato sem se pa sprijaznila,da bo tudi to minilo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?