|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije (na...
8.1.2006 19:21:52   
thunder
Prejle mi je mojega sončka po bruhanju tako zalopnilo (zgleda da, ko je bruhnil, mu je nekaj mleka šlo nazaj v sapnik), da kake 5 sekund (meni se je zdela cela večnost) ni prišel do zraka. Sem se tok ustrašla da sploh nisem vedla kako naj odreagiram: postal je cel rdeč v obraz, oči je mel čist napete, čist se je nazaj zvil...še zdej se tresem pa je že 2 uri od tega. Nisem vedla kako naj ga obrnem - sem ga kr navzdol, pa je potem le nekako zadihal - pravzaprav je takoj ko je prišel do zraka, fulll začel jokat (tak jezen jok) a se je kmalu pomiril. Ko me je spustil šok sem se tok začela trest, da sem misla da me bo kr poralo in da mi bo kr mleka zmanjkalo. Po obrokih vedno zelo veliko poliva, a takole...

A se je že kdaj kteri to zgodilo in kako ste odreagirale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje - kako odreagirate ko jih zalije...
8.1.2006 19:24:20   
lex
Ponavadi imajo otroci refleks bruhanja - mojega, če je malo večji košček, kar na bruhanje sili. najbolje je da kar obrneš z glavo navzdol, da mu mleko steče iz sapnika. Ni ti treba bit panična kajti naši malči se mrajo še vsega naučit - tudi jest in pit.user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 19:48:32   
mikecpikec
Pri nas je bilo isto. Pa se mu ni zaletelo samo med oz. po dojenju, ampak tudi kar tako. Npr. ponoči, cca 2 uri po tistem, ko sva pojedla, kar nekajkrat se mu je zaletelo v avtu med vožnjo itd. Sem tudi že zganjala paniko.

Pediatrinja nam je svetovala, da naj ful podiramo kupčke, pa da naj vzglavje dvignemo itd.

Nekje pri treh mesecih pa je to minilo. Sicer "bruhca" občasno še tudi sedaj pri skoraj 7m, ampak ni več take krize.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2006 19:59:50   
Anonimen
ja ja poznam to! sicer se naši ni zaletelo mleko ampak sluz k se ji je nabirala k je bla prehlajena. isto se ji je zaletel da je ostala čist brez zraka! ne vem kok sec je to trajal, men se je zdel da 2ure. pa tamala je bla šele ene 2 mesca stara js pa sama doma. kap me je skorej. isto sem ho postavla na glavo in zdravn tulila tisa dihej, jokej in jo po hrbtu na rahlo tolkla. k sreč je zajela pol zrak, pa še jokala ni ne vem kva pol. ja sem pa mislna da bo pobral mene še hitrej k pa no user posted image

(odgovor članu mikecpikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2006 20:28:42   
tincci
Moji je pa zadnjič mleko tok ven udarlo, da ji je šlo še čez nos!!!?? Bogica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2006 20:38:24   
janjja
Jaja mi je znano. Tega sem se vedno bala, še sreča da je to obdobje mimo.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2006 23:45:21   
KODA
Naš tastarejši je imel tako močan GER,da je trajal do cca13 meseca.Bruhal je v loku,tako,da ko smo kam šli,samo morali obvezno vzeti sabo ful cunj.
Bruhati njemu,še danes ni problem.Ful hitro ga lahko izzove.
Na začetku se mi je otrok **** smilil,nato sem se pa sprijaznila,da bo tudi to minilo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 11:22:06   
Pupica
Pri nas se k sreči to ni dogajalo.
Vendar takrat je najbolje, če resnično ne pride do zraka da ga obrneš na svojih kolenih navzdol, ter rahlo!!! potolčeš od ritke proti hrbtu. Sem čudno napisala. V glavnem tako posotopaš, kot če bi bil tujek.Pri nas je bilo le večkrat bruhanje, zaradi prenajedenosti. Punči je jedla, in jedla, in jedla,...dokler ni bilo prevečuser posted image user posted image ?

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?