|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Duda, kje si??
8.1.2006 17:39:52   
Šoni
Ne vem, če ima še katera tak problem.. Naš mali, star je 4 mesece in pol, ponoči ne more spati brez dude. Vse lepo in prav, če mu duda ne bi neprestano padala iz ustuser posted image . Spat hodimo nekje okrog enajstih in takrat tudi zaspimo. Spimo pa le toliko časa, dokler ima dudo v ustih. Ko le ta pade iz ust, se začne neutolažljiv jok.user posted image  In naprej naše spanje izgleda tako, da mu jaz vsake 10, 15 minut tlačim dudo v usta in sem zjutraj seveda crknjenauser posted image . Smo ga poskusili tudi pustiti, da se joka, tudi trikrat po 15 minut, pa ni nič pomagalo. Kaj mi svetujete?? Koliko časa ga lahko pustim jokati? Ali ima to sploh smisel ali je še premajhen? Se mi kar smili in ko ga potem dvignem me tudi pogleda ne, no vsaj nekaj časa. Res ne vem več kaj nareditiuser posted image . Včasih smo mu dudo podložili, pa je bilo, sedaj pa to ne zaleže več, ker vse stran spravi. Celo sam si dudo iz ust potegne, potem pa jok.user posted image
Prosim vas za vaša mnenja in predloge, ker res ne vem več kaj naj naredimo.

Šoni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 17:52:30   
Marogica
Naš je bil isti oz. nam se je dogajalo podobno. Zaspal je vedno z dudo, ko pa jo mu je padla iz ust je začel jokat. Ker sva bila preveč utrujena, se je zgodilo, da ga kakšno noč ali dve nisva vedno slišala(torej vsaki dve uri), pa je zaspal nazaj. To se je dogajalo okrog 4-5 meseca. Od takrat dalje je spal celo noč. Pred kakšnim mesecem (ko je bil star eno leto) se je to zopet začelo dogajati, pa še najrpej misliš zobki ipd., pa sva mu izmenjujoče zopet dajala dudo. Po ca. 3 tednih pa je to zopet postala navada, na skoraj vsaki dve uri. Sva ga eno noč pustila, da je jokal-jokal je samo enkrat, venadr 25 min, sedaj pa imamo zopet mir.
Izbira je tvoja: ali boš neprespana, ali pa ga pustiš 1-2 noči jokati(brez dude)

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 17:57:06   
Anonimen
Iz ust jo zna potegnit, v usta pa še ne dat? Ker če jo zna zatlačit v usta mu v posteljo naštimaj ene tri dude, da jo sam zagrabi in da v usta. Tako je imel naš naštimano, pa ni nikoli jokal zaradi dude. O.K., točno kdaj jo je začel sam not dajat pa ne vem, ampak ponoči itak ni nikoli jokal.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 18:00:19   
Šoni
Hvala marogica, sem že mislila, da smo edini s takim problemom. Jaz bi ga že pustila, pa oči pravi da je še premajhen. Samo mislim, da je vse skupaj že res preraslo v izsiljevanje. Pustila sva ga jokati 15 minut, potem pa sva šla k njemu in to je bila verjetno napaka.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 18:03:15   
Šoni
Ja ven jo že zna potegnit in tudi noter si jo da, vendar samo podnevi, pa še to le če se mu da. Ponoči jo pa samo ven povleče in vrže iz svojega dosega, pol pa jok. In vse to v spanju..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 18:56:45   
Anonimen
Jaz ga pa nikol ne bi pustila jokat. In ga tud nisem. Sem pač vstajala 10x na noč. Pa kaj! V teh 6ih mesecih sem ugotovila, da stvari minejo, prej kakor slej. In tudi to mine.
Probaj mu dudo vzeti, ko zaspi, ampak neha aktivno dudat.

(odgovor članu Šoni)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 20:23:00   
taška30
Pri nas se je ta problem končal pri cca. 6 mesecih, ko se je naučila sama dat dudo v usta (sicer se ji je že prej kdaj posrečilo, ampak ponoči pač ne). Od takrat ji dajem za spat 3-4 dude okoli glave, eno že najde (na dveh ponavadi leži), pa si jo da v usta.
Prej pa je nisem pustila jokat, ker je njena postelja zraven najine in nimam nič od tega, da mi joka pol metra stran od ušesa.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 20:30:54   
tincci
Zakaj pa je počasi ne odvadiš od dude?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 21:01:07   
morskadeklica
Moja ima iz tega razloga v posteljici vedno 4 dudeuser posted image  Ko si jo ponoči zaželi, eno že najde.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 22:24:19   
frutka_
Jaz  mu tudi dam v posteljico 2 dudico in eno ziher najde. Ima pa okorg oblogico, tako da duda ne pade na tla.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Duda, kje si??
8.1.2006 22:54:00   
Šoni
To z več dudami res ni slaba idejauser posted image user posted image . Hvala... Bomo poskusili, čeprav naš mali ponoči še ne zna sam dati dude v usta, to se mu posreči le podnevi. Imava pa tudi midva posteljico tik zraven najine, tako da tudi meni ni v interesu, da mi joka na ušesa. Včasih dobesedno zaspim z roko čez njegovo ograjico, medtem ko mu dudo tlačim v usta. Je pa drugače podnevi zelo priden. Smo pa sicer mislili, da mali ne bo imel dude, pa so mu jo dali že v porodnišnici ker ima zelo močan sesalni refleks in brez dude pri nas pač ne greuser posted image . Tako je tudi mnenje pediatra, raje duda kot da sesa palček.


(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Duda, kje si??
9.1.2006 16:17:25   
tehnofil
Da te potolažim.
Mi imamo enako stanje. Čim dude ni začne jokati in nič ne pomaga. SAMO, PRI NAS JE TA DUDA SESEK. Pravo dudo ima ko je buden in včasih ko zaspi.
Ha. Dobro smo ga razvadili. A ne.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Ali boste dobili božičnico?
Minka Pobalinka



Da (25%)

Ne (51%)

Nisem zaposlen/a (24%)


Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!