Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako s kamere na rač. in nato na dvd? 8.1.2006 1:49:25
|
|
|
|
Peter167
|
Na tole bo pa težko odgovoriti... Praviš, da si že spravila film na računalnik, pa ga ne moreš nikjer pogledati? Čudno... Te kamere ne poznam, vendar predvidevam, da je DV kamera, ki snema na kaseto? Mi imamo podobno, le da je od SONY-ja. Za vlečenje filma s take kamere imaš dve možnosti: - vlečeš direktno DV format (avi); slabost = ogrooomni fileti - že ob snemanju s kamere pretvarjaš v mpeg format ; slabost = potrebuješ dovolj močno računalo, da ti pretvarja DV v mpeg brez izgube framov Pri tem početju je zelo važno, da si domača z vsemi nastavitvami, ki so potrebne za to. Nastavitve so sicer odvisne od tega kaj hočeš, vendar ponavadi nočemo preveč poslabšati filma. Torej hočemo isto kvaliteto, kot kadar predvajamo film direktno iz kamere. Pa ko iz mpeg-a delaš DVD moraš uporabiti ISTE nastavitve.... Moje največkrat uporabljene so: PAL (25 fps) MPEG files 24 Bits, 720 x 576, 25 fps Lower Field First (DVD-PAL), 4:3 Video data rate: Variable (Max. 8000 kbps) manj kot daš tu vrednost, manjši bo file. Pa slika slabša seveda... Audio data rate: 224 kbps MPEG audio layer 2, 48 KHz, Stereo Najbolje je, da sama malo testiraš, pa malo po internetu se tudi splača pogledat. Si postavila preveč splošno vprašanje, da bi ti znal odgovoriti. Pa premalo podatkov imam. Kar še kaj vprašaj in bom poskusil pomagati. Morda se pa najde še kdo, ki je bolje podkovan v takih "hitrih inštrukcijah" ali pa celo pozna tvojo kamero... Aja, tvojega "VideImpression" ne poznam. Sam uporabljam Ulead Video Studio 9. Super je, vsaj za "domače mojstre". Pa tudi Pinacla hvalijo. Toliko za zdaj. Grem v mižale .
|
|
|
|
RE: kako s kamere na rač. in nato na dvd? 8.1.2006 12:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Na intenetu si dol zlaudaj Nero6. Midva vse pečeva s tem programom. Je zelo enostaven. Še zame MIslim, da ti v tem primeru sploh ni treba dati najprej na računalnik ampak spečeš direkt na dvd.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.