Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 7.1.2006 18:42:41
|
|
|
|
Zala01
|
ojla, moj Tim se je prvič obrnil s hrbta na trebuh nekje pri 4 mesecih in pol,v obratno smer pa kasneje,nekje pri 5 mesecih.Zdaj bo čez 1 teden star pol leta,pa sploh nima obstanka na hrbtu več,vedno se v trenutku zvali na trebuh in pase kravce
|
|
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 7.1.2006 18:43:05
|
|
|
|
Barči78
|
Neja se je na trebuh v eno stran obrlnila pri 3,5 mesecih, na drugo pa pri 4.
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 7.1.2006 18:43:24
|
|
|
|
Katrin
|
Odvisno od vsakega dojenčka posebej. Nekateri prej, drugi pozneje. Mi smo se s trebuha na hrbet obrnili pri 5 mesecih, iz hrbta na trebuh (čisto sami) pa šele pri 9 mesecih. Lp
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 7.1.2006 18:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem točno na katero stran, pri dveh mesecih in dveh dneh (to je edina stvar, ki sem si jo dobr zapomnila), pri treh mesecih pa še na drugo stran. Od te starosti naprej se je dnevno kotalil po sobi.
|
|
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 7.1.2006 19:10:15
|
|
|
|
zoya24
|
Naš Žiga se je iz trebuha na hrbet začel obračati pri 3,5 mesecih, obratno pa en dan preden je dopolnim četrti mesec.
|
|
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 7.1.2006 23:39:13
|
|
|
|
bobek05
|
No, zdaj se pa ne spomnim, pa vem da sem tudi na forumu omenjala.. Je pa moralo biti nekje med 3. in 4. mesecem.. Od 6.m dalje pa ga ne morem več pustit samega, ker se ves čas obrača: 1 min je na hrbtu, naslednjo na trebuhu, pa spet na hrbtu.. in na koncu ga najdem na drugem koncu sobe
|
|
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 8.1.2006 9:55:21
|
|
|
|
tincci
|
Iz trebuha na hrbet se je začela obračat pri 7 tednih, zdaj je stara 2m, ampak ji ne rata vsak dan.
|
|
|
|
RE: Kdaj iz hrbta na trebuh in obratno 8.1.2006 10:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se tudi že lep čas obača na hrbet, ko pase kravice. 10. bo star 2 meseca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?