|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče mednožje
7.1.2006 14:00:39   
smrekca
Najprej lep pozdrav vsem!

Imam en problem oz. vprašanje. Sem drugič noseča, 19 tednov, in zadnjih 14 dni me muči bolečina v mednožju. Moja G mi je brez pregleda rekla, da je to zato ker sem drugič noseča.
Res je, da me nič ne srbi, ne krvavim, ampak bolečina je tako huda da včasih komaj naredim nekaj korakov. Ali je imela katera podobne probleme? Ali bi obstajala možnost, da me bolijo šivi od prvega poroda? user posted image

Hvala vsem za odgovore in želim lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče mednožje
7.1.2006 14:18:30   
CIPRESA
Smrekca mene je že zgodaj začelo boleti tam spodaj proti koncu pa še bolj tako da sem tudi komaj racala okrog pa sem bla prvič noseča.
To paše zraven ne sekiraj se!!!!

(odgovor članu smrekca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2006 15:11:15   
Mojca P.
Jaz se pri Zigu res ne spomnim teh bolecin, me pa mucijo zdaj ze kak mesec...kot bi mi vse dol pritiskalo.

Ugotovila sem, da me tisci predvsem kadar sem utrujena ali neprespana...je pa ocitno neskodljivo, ker je z nasim dojenckon zaenkrat vse ok in prav lepo napreduje.

Bo ocitno le treba potrpeti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2006 15:59:08   
Jančika_
A lahko še jaz kar tule nekaj vprašam, da ne bom nove teme odpirala.

Sem v 15. tednu, pričakujem drugega otroka. Iz prve nosečnosti se (razen prvih tednov) ne spomnim toliko špikanja in zatezanja kot zdaj. Ste tudi ve širjenje maternice in vezi v naslednji nosečnosti čutile bolj intenzivno? Ali pa sem zdaj samo bolj pozorna na vse, pač zaradi dveh ss? Možno je sevda tudi, da se prve nosečnosti enostavno ne spomnim več tako dobro. Ne gre za bolečine, čutim pa, saj ne znam opisati, krče, ampak niso krči, pač neki taki hecni občutki so.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2006 18:55:37   
Mojca P.
Jancika...jaz sem na zacetku druge nosecnosti stalno govorila, da me ta nosecnost prav boli. Slo je za bolecine, kot jih ti opisujes in teh se tudi jaz v prvi nosecnosti ne spomnim (s tem, da pri meni ne more iti za posledice SS).

Ocitno pa je to nekaj dokaj normalnega, saj kljub vsemu moja druga nosecnost poteka popolnoma brez tezav!
Zate in tvojo drugo pikico upam isto!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2006 19:02:13   
Jančika_
Mojca, hvala, si me pomirila!

A veš, da sem večkrat prebrala, da po vsakem porodu krčenje maternice boli bolj kot pri prejšnjem - mene po porodu ni bolelo nič, po prvem splavu precej, po drugem je bilo pa res hudo. Kaj me šele čaka po drugem poroduuser posted image .

Očitno je telo v vsaki nosečnosti bolj "zdelano" - me pa tudi nismo vsak dan mlajšeuser posted image .

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2006 19:19:22   
Mojca P.
Ja, bo ze drzalo...se spomnim slabosti pri Zigu in se se samo nasmejim, ker to s slabostmi  in bolecinami v trebuhu v tej nosecnosti ni bilo nic.

Samo,da smo vsi zdravi!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2006 20:32:10   
beba76
Glede krčenja maternice presneto drži! Prvič mi takorekoč ni blo nič. Drugič sem fajn čutila, kako je šla skupaj. Tretjič pa sem včasih imela občutek, da so mi kaj notri pozabili in mam popadke user posted image user posted image user posted image . Ampak res - bolelo je ko 100user posted image user posted image user posted image . So me šopali z Lekadoli, za katere vsei vemo, kak pomagajo.user posted image

Kaj bo še le pri 4., pa pri5. ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2006 20:37:31   
Barbs
Izteka se mi 22 teden in me VSE boli.user posted image

Kolki, špika me, bolijo me medenične kosti...ampak - nekako semse navadila in če ne bi odprla te teme, še pomislila ne bi več, da me vse to daje. user posted image Mar to pomeni, da je normalno?user posted image
Zihr.user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2006 21:16:22   
Jančika_
Hehe, jamramo ko kake stare mameuser posted image . Ampak samo, da ni hujšega in da smo sicer zdraviuser posted image .

Beba76, ja, Lekadol... Je čisto isto, če en navaden bonbon poješuser posted image .

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2006 0:24:44   
lelaval

Glede krčenja maternice presneto drži! Prvič mi takorekoč ni blo nič. Drugič sem fajn čutila, kako je šla skupaj. Tretjič pa sem včasih imela občutek, da so mi kaj notri pozabili in mam popadke . Ampak res - bolelo je ko 100 . So me šopali z Lekadoli, za katere vsei vemo, kak pomagajo.

Kaj bo še le pri 4., pa pri5. ....

Beba76 se popolnoma strinjam s tvojim odgovorom - pri meni je bilo popolnoma isto po vsakem porodu. user posted image
Je pa res, da se po porodu maternica in vezi nikoli več ne vrnejo v tisto prvotno lego, zato v vsaki nadaljni nosečnosti težave nastopijo prej.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?