Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne razumem! jogurti, skute, količine 7.1.2006 11:05:02
|
|
|
|
Jessy
|
- Ne razumem, zakaj naj bi se kravje mleko uvajalo šele po 1. letu starosti, jogurte, sirčke in skute pa lahko jedo že prej?!?! Kakšna je razlika? Nekateri pediatri priporočajo v starosti 5 mesecev, da se dojenim otrokom namesto adaptiranega mleka (če je dojenega premalo) doda kar kravje, redčeno z vodo. Kaj ve menite in kako ste ve to delale?
- Včeraj sem brala recepte iz Paparice, kjer so v receptu napisane tudi količine, oz. za koliko obrokov je tista hrana. Pri tem sem postala malce zmedena, ker je tistih količin "malo", pa naj bi bilo kar za 2-3 obroke. Naša poje za 1 obrok kar dobrih 200 ml hrane, pa je stara 5 mesecev. A ji morda dajem preveč hrane?
|
|
|
|
RE: Ne razumem! jogurti, skute, količine 7.1.2006 13:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
mleko vsebiuje drugačne sestavine kot jogurti in skute ki so že predelani. le te naj bi uvajali po 6. mesecu, mleko kravje polnomastno pa po 1. letu. no js sem ga pri 8. mesecih pa je blo vse ok. sem pa spremljala od začetka če bi bla kaka alergija. razredčenga mleka sploh ni hotla pit tko da smo začel kr s čistim nerazredčenim alpskim 3.2 maščobe količine pa je men svetovala patronažna in mi je rekla naj bi 6. mesečnik pojedu 2 deci na obrok. tega sem se držala in nism naši punci dajala več, ker je že tako med večjimi in težjimi. definitivno pa poje zdej pri 1.5 letu manj na obrok kot je pa takrat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?