|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativno
6.1.2006 21:58:49   
SANIKA
Pozdrav vsem skupaj!vem da sem bolj med novimi tukaj ampak nekomu se moram malo potožit.menstruacija mi zopet zamuja že več kot deset dni nekaj me čudno ščipa v jajčnikih in sem šla kupit test.seveda zopet negativenuser posted image user posted image ,sem že navajena saj je to že deseti mesec zaporedoma,ampak tak mi je hudo,žalostna sem.skoraj eno leto bo že počasi naokrog pa nič z user posted image ,okrog mene pa same kolegice ki imajo otroke in so presrečne jaz pa kot črna ovca vse skupaj žalostno opazujem,zelo sem vesela za njih in jih privoščim,ampak v mojem srcu me vedno obliva žalost ko jih gledam.vem da nas je veliko s temi težavami,samo danes mi je še bolj hudo ker je zopet test bil negativen,pa sem vseeno upala da ne bo ker mam neke čudne krče! hvala da ste me poslušale! lep pozdrav vsem skupaj in veliko sreče pri načtovanjuuser posted image user posted image  vam želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: negativno
6.1.2006 23:43:38   
mamči
Ne bodi žalostna, to ni dobro! Vem, kakšni so občutki, ko ni in ni...ampak žalost, potrtost ti tu lahko še samo zavira situacijo!!!!! Fiksiraj se na prihodnost z user posted image   in res - ne bodi žalostna, ker tudi zate bo posijalo sonce!

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2006 11:05:09   
pani
Sanika ne biti preveč žalostna. Tudi ti boš sigurno kmalu srečkauser posted image .  Tudi pri nas je ne čakamo iz meseca v mesec, potem pa vseeno pride in vse pokvari.user posted image  Jst upam, da nama je ta mesec uspelo skupaj s Klomfifenom, če ne...
Okoli mene je vedno kakšna nova nosečka, sedaj je v prvem poskusu zanosila od mojega user posted image  sestrica in ne morem ti povedati, kako hudo mi je. Pa sem vesela za njo, da je tako hitro uspelo, po drugi strani pa se sprašujem zakaj je tako... zakaj pa pri nama ni...
Skratka, ne smemo se preveč sekirati, saj verjamem da bomo tudi me kmalu zagledale te magične user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2006 12:28:02   
Tejči
Sanika, ne vrečt puške v koruzo..bolj boš na vse gledala pozitivno, prej boš zanosila..če še nisi..test nikoli ni siguren-meni je 3 krat pokazal negativno, v resnici pa sem bila noseča!

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2006 13:29:36   
ANA_P
Sanika, popolnoma te razumemuser posted image , tudi midva se trudiva že dolgo, no dolgo, na forumu srečam tudi takšne, ki se še dlje trudijo. Midva se trudiva od aprila-maja 2005. user posted image
9.1. bi mogla dobiti M, pa sem danes zjutraj že dobila takšen blag rjav izcedek, zdaj ugotavljam, da se mi ciklus krajša. sprva cel oeto 28 dni, zadnje mesece pa 27 dni, 27 dni in nazadnje 25 dni. Če pride danes imam ciklus 26 dni.
teste sem v teh mesecih delala 3 krat ampak sem s tem nehala, ker sem bolj razočarana če vidim samo eno črtico kot pa da pride M.
vsak mesec sem bila razočarana razen prejšnji , ko sem vzela to prekleto user posted image  kot nekaj običajnega in sem si rekla, da nama bo pač ratalo, ko bo...
danes pa sem sama sebe presenetila, tako slabe volje sem postala, ko sem videla izcedek, ne vem opisati: žalostna, jezna, prizadeta, razočarana....
Danes pa me je res dotolklo, sicer se še ni pokazala user posted image v vsej njeni veličini ampak itak vem, da bo prišla.
Torej, Sanika, nisi edina, ogromno nas je....ki to prenašamo iz meseca v mesec...ampak enkrat nam bo ziher ratalo. Želim ti, da čimprej zagledašuser posted image
pa pa

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2006 18:07:58   
SANIKA
hvala vam za vse te vzpodbudne besede!!!!!samo eno vprašanja če katera ve ,ker mam ful neredne menstuacije sploh več ne vem kak se ti plodni dnevi računajo?če mogoče katera ve bi prosla da mi kaj napiše!!!!hvala lep pozdrav!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2006 19:45:51   
ANA_P
če nimar redne M, je najboljše, da si greš v lekarno po ovulacijske teste, ki ti bodo povedali kdaj imaš O.

lp

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2006 20:14:57   
KODA
Za vsakim dežjem posije sonce.Tudi ti boš ugledala +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2006 20:22:23   
ANA_P
Hvala KODA, sem že boljše volje, sem bila na sprehodu in sem popolnoma sveža - prerojena. sicer še user posted image vedno ni v pravi obliki ampak enkrat bo čas tudi za mene da bom srečna user posted image .
Ne vem kako to da sem zjutraj bila popolnoma na tleh, mogoče ker sem celi mesec razmišljala samo o tem. Slabo za meneuser posted image  ampak po M pa v nove boje..

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2006 13:31:27   
Makica 79
3 kreat, to pa je tako tolažilna novica. Katere teste pa si delala? Zakaj potem pše da je 99% siguren?
Uh kako sem huda grrr.
In kako je zdaj kaj z tabo?user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2006 14:53:26   
Monika79
Halo Sanika user posted image

Spodaj sem ti pripela en link za izračun O dnevov, ta je super, ker imaš čisto zgoraj naveden najkrajŠi ciklus in najdaljši ciklus, tako, da bi zate bilo to fajn, ker maš neredne user posted image   (je pa v hrvaškem jezku) user posted image  poskušaj z tem koledarčkom za izračun, da pa točno prevešiš kdaj imaš O pa ti svetujem O teste, samo so kar dragi user posted image

http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

Pa vso srečo ti želim user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2006 14:57:39   
Anonimen
Marec ti bo prinesel sladko presenečenje.

(odgovor članu SANIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2006 12:16:27   
SANIKA
hvala vsem za pomoč!anonimen po čem sklepaš da bo marec prineso presenečenje??daj povejuser posted image !lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.